CSI Miami, 2. sezona

CSI Miami, 2. sezona - 1
,
CSI Miami, 2. sezona - 1
hr_HR

PON - SUB 14.55

(CSI: Miami), 2003–2004., SAD, kriminalistička serija
Izvršni producenti: Jerry Bruckheimer, Carol Mendelsohn, Ann Donahue, Anthony E. Zuiker, Jonathan Littman


Glume:

David Caruso kao Horatio Caine
Emily Procter kao Calleigh Duquesne
Adam Rodriguez kao Eric Delko
Khandi Alexander kao Alexx Woods
Rory Cochrane kao Tim Speedle
Kim Delaney kao Megan Donner

Druga sezona uzbudljive forenzičke serije 'CSI: Miami' nastavlja pratiti slučajeve dinamičnog tima istražitelja s Floride koji uspješno rješavaju i najbizarnije zločine. Na čelu tima je poručnik Horatio Cane, kultni detektiv i jedan od najupečatljivijih likova svih CSI serijala, koji se često oslanja na vlastiti instinkt, ali i konkretne dokaze. Caneov briljantni tim čine još i Calleigh Duquesne, dvojezična ljepotica s američkog juga čija je specijalnost balistika; Tim Speedle, arogantan, ali šarmantan istražitelj koji je dobro povezan s ulicama; Eric Delko, stručnjak za dohvaćanje predmeta pod vodom koji u malom prstu ima cjelokupnu mrežu plovnih putova Floride i Alexx Woods, mrtvozornica s filozofijom što na umu - to na drumu. Istražitelji serije 'CSI: Miami' zajedno prikupljaju i obrađuju dokaze i, čak kada se čini da sreća nije na njihovoj strani, raspetljavaju i najmisterioznije slučajeve kako bi obranili sjećanja na žrtve.

Na ekrane Doma TV-a stiže druga sezona jedne od najgledanijih kriminalističkih serija, CSI: Miami. Nagrađivana serija koja je postala sinonim za vrhunsku kriminalističku seriju prati ekipu istražitelja koji, koristeći kombinaciju tradicionalnih metoda i suvremene tehnologije za rješavanje zločina, postavljaju najviše kriterije u poslu kojim se bave.

Druga sezona uzbudljive forenzičke serije 'CSI: Miami' nastavlja pratiti slučajeve dinamičnog tima istražitelja s Floride koji uspješno rješavaju i najbizarnije zločine. Na čelu tima je poručnik Horatio Cane, kultni detektiv i jedan od najupečatljivijih likova svih CSI serijala.

Hvaljenu kriminalističku seriju 'CSI: Miami' pratite u popodnevnom terminu od ponedjeljka do subote na Doma TV-u!Tagovi