CSI, 9. - 13. rujna

CSI, 2. sezona
,
CSI, 2. sezona
hr_HR

Smještena u ozračju sumornih, neonskih ulica Las Vegasa, ova dugovječna uspješnica prati elitnu ekipu forenzičnih istražitelja, kojima je na čelu detektiv Gil Grissom.

2. sezona, epizoda 19 - 9. rujna

 CSI ekipa istražuje umorstvo mlade žene koju je dulje vrijeme uporno terorizirao beskrupulozan i domišljat voajer, ali trag uznemirava sve više kada se otkrije kako je upravo Nick meta istog ubojice. Shvativši da je žrtvu Jane Galloway ubojica uhodio iz njezine vlastite kuće, ekipa je sve opreznija, ali bez pravih rezultata. Prvi osumnjičeni je Janein bivši dečko, protiv kojeg je Jane bila poduzela čak i sudske korake.

2. sezona, epizoda 20 - 10. rujna

 Kada policajci pronađu 84-godišnju Ruth Elliot mrtvu, oko nje pronađu i njezinih voljenih dvadeset mačaka, ali vrlo brzo postaje jasno da gladne i zanemarene ljubimice nisu nimalo odgovorne za vlasničinu smrt. Čini se kako je, uz malo prijatelja, Ruth imala i nekoliko neprijatelja, od kojih ju je jedan izboo na smrt. Istodobno, Sara i Nick rade na drugom slučaju, pokušavajući otkriti tko je i zašto postavio bombu u automobil mlade žene.

2. sezona, epizoda 21 - 11. rujna

 Prije nego što je ubojica tijelo mrtvog Boba Martina zakopao u grob, dovoljno plitak da je vrlo brzo pronađen, pokušao ga je zapaliti i uništiti. Istraga ekipu vodi do vlasnika automobila koji je Martina bio srušio, ali bez smrtonosnih posljedica. Vlasnik, odvjetnik Ben Weston, tvrdi da je njegov mercedes prije nekoliko dana ukraden, što je navodno i prijavio policiji. Međutim, njegova priča ima nekoliko upadljivih nedostataka, pa postaje jedan od osumnjičenih. Za to vrijeme Nick istražuje smrt žene koja se utopila u samom srcu pustinje.

2. sezona, epizoda 22 - 12. rujna

 Bivši šef detektivskog tima, Rittle, pronađen je brutalno ubijen, a njegovi žena i dijete netragom su nestali. Po svemu sudeći, Rittle i njegova supruga te su razuzdane noći sudjelovali u swinganju, a ono što istražitelje najviše zanima razlog je zbog kojeg je ubojica oteo suprugu i sedmogodišnju kćer ubijenog. Slučaj privuče pozornost javnosti, zahvaljujući čemu CSI istražitelji ubrzo pronađu traumatiziranu djevojčicu...

2. sezona, epizoda 23 - 13. rujna

 Pronalazak raspadnutog tijela u gradu s dvanaest tisuća beskućnika dio je svakidašnjice, ali Grissom otkrije kako je žrtva, pronađena pokraj autoputa, donedavno krasila naslovnice poznatih časopisa. No netko ju je unakazio do neprepoznatljivosti. Daljnja istraga Grissomu ukaže na činjenicu da bi ubojica mogla biti žrtvina sestra, koja je sada beskućnica i živi na ulicama Las Vegasa.

 

Kriminalističku seriju "CSI" pratite od ponedjeljka do petka u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!Tagovi