CSI, 2. - 6. rujna

CSI, 2. sezona
,
CSI, 2. sezona
hr_HR

Smještena u ozračju sumornih, neonskih ulica Las Vegasa, ova dugovječna uspješnica prati elitnu ekipu forenzičnih istražitelja, kojima je na čelu detektiv Gil Grissom.

2. sezona, epizoda 14 - 2. rujna

 Moćnik Roy Logan uhvaćen je s milijun dolara u kovčegu i krvavim rukama, što ga stavlja pod povećalo CSI-ja. No kako očito nije počinio nikakav zločin, moraju ga pustiti. Catherine ga slijedi do auta, ali to je uvuče u neobičan slučaj otmice. Naime, Roy je novcem trebao spasiti otetu ljubavnicu, a otmičar mu sada naloži da sa sobom povede i Catherine. Sve što Logan želi je izbjeći policiju i predati otkupninu.

2. sezona, epizoda 15 - 3. rujna

 CSI istražitelji pokušavaju saznati tko je sakrio žrtvu ubojstva među ostale leševe na tzv. farmi leševa, na kojoj znanstvenici istražuju raspadanje ljudskog tijela. Istraga ih vodi do zaključka kako je žrtva fotograf Mike Kimble, čije bi ubojstvo moglo biti rezultat njegove umiješanosti u slučaj seksualnog zlostavljanja djeteta. Svaki novi korak vodi ih do sve šokantnijih otkrića...

2. sezona, epizoda 16 - 4. rujna

 Nakon iznimno oštre hokejaške utakmice, jedan od igrača pronađen je prerezanog vrata, očito oštricom klizaljke. CSI ekipa ne mora ići daleko kako bi pronašla ljude koji su s preminulim Terryjem Riversom bili u sukobu jer njegov suigrač Tommy Sconzo uopće ne krije svoje neprijateljstvo, kao i neki protivnici. Čini se kako su mnogi od njih preko brokera Terryja bezuspješno uložili veliku količinu novca u propali projekt pa su mu se željeli osvetiti.

2. sezona, epizoda 17 - 5. rujna

 Četiri budistička svećenika pronađena su mrtva, a istraživačku ekipu zbunjuje to što prvi dokazi upućuju na jednog od svećeničke braće. Budisti su prikupljali novac za gradnju nove škole u četvrti, tako da ne treba isključiti ni oružanu pljačku, ali preživjeli brat prilično je ravnodušan prema počinjenim umorstvima. Istovremeno, Catherine će se uz pomoć najnaprednije tehnologije vratiti petnaest godina u prošlost, u vrijeme kada je radila kao plesačica, kako bi pronašla ubojicu svoje tadašnje prijateljice.

2. sezona, epizoda 18 - 6. rujna

 Devetero je putnika ubijeno, uključujući i vozača, a mnogi su teže i lakše ozlijeđeni, kada turistički autobus neobjašnjivo skrene sa svoje rute na putu za Las Vegas te se zabije u osobni automobil. Ekipa CSI-a dolazi na poprište nesreće, gdje im odmah biva razvidno da je riječ o sabotaži. Pregledavajući popis putnika kako bi pronašli eventualne tragove, istražitelji promišljaju nekoliko mogućih scenarija, ali ni jedan se od njih ne doima pravim.

 

Kriminalističku seriju "CSI" pratite od ponedjeljka do petka u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!Tagovi