Čovjek protiv divljine, 21. - 22. listopada

img placeholder
,
hr_HR

U dokumentarnoj seriji ‘Čovjek protiv divljine’ Bear Grylls dovodi se u ekstremne uvjete preživljavanja širom svijeta.

4. sez., 5. ep. - 21. listopada

Bear Grylls nastavlja sa svojim “Preživjeti divljinu” avantuarama u divljinama Aljaske. Aljaška zračna nacionalna garda prebacuje ga u planine Chugach gdje prelazi smrznuto jezero, spušta se užetom s ruba glečera koji se raspada i bježi iz snježne pećine koja se topi. U šumama punim mrkih medvjeda iskoristio je srušeno drvo kako bi napravio prijelaz, a kada se most od trupaca uruši, on je ostao visjeti držeći se vršcima prstiju. Na splavi od bačvi Bear se otputio na otvoreno more, gdje sreće grbave kitove i ostaje zarobljen na ledenoj santi. Bear jedva izbjegne da bude zdrobljen između leda i ribarske brodice u prolazu.

 

4. sez., 6. ep. - 22. listopada

Bear Grylls putuje po cijelom planetu i suočava se s najtežim okolišima svijeta kako bi vam pokazao kako u njima preživjeti, no nikad nije sam. Mala i vrlo odlučna ekipa prati ga na svakom koraku.
U ovoj epizodi „iza kamere“ upoznat ćemo kamermana i njegovog čovjeka za sigurnost, koji će nam reći kakav je stvarno osjećaj slijediti Beara. Od mračnih pećina u Rumunjskoj, gdje ih je Bear vodio po potopljenim podzemnim tunelima, do pustinja Teksasa, gdje su morali hodati po krilu aviona kako bi uspjeli snimiti sve, ova nam epizoda otkriva ekipu i pokazuje kako zapravo snimaju „Preživjeti divljinu“.Seriju 'Čovjek protiv divljine' pratite subotom i nedjeljom na Domi TV.Tagovi