Čistilište u predgrađu, 3. sezona

img placeholder
,
hr_HR

PON - UTO 03.50

(Suburgatory), 2014., SAD, humoristična serija
Autorica i izvršna producentica serije: Emily Kapnek


Glume:
Jeremy Sisto .… George Altman
Jane Levy …. Tessa Altman
Carly Chaikin …. Dalia Royce
Allie Grant …. Lisa Shay
Ana Gasteyer …. Sheila Shay
Cheryl Hines …. Dallas Royce

Doma TV donosi treću sezonu humoristične serije 'Čistilište u predgrađu'. Za mnoge su predgrađa komadići raja, ali za tinejdžericu Tessu Altman (Jane Levy) koja je onamo došla iz New Yorka predgrađe predstavlja jedinstvenu inačicu pakla. Zaboravite na obično čistilište! U trećoj sezoni uz pomoć supredgrađana George i Tessa polako prevladavaju sve nedaće stanovanja u predgrađu i s vremenom uviđaju da se u Chatswinu i ne živi tako loše. Ali ujedno se polagano pretvaraju u ono što su se zakleli da neće biti – u tipične ljude iz predgrađa.

Nagrade i nominacije:

• CRITICS CHOICE TELEVISION AWARDS
- 2013. – nominacija u kategoriji najboljega glumca u humorističnoj seriji (Jeremy Sisto)
- nominacija u kategoriji najbolje sporedne glumice u humorističnoj seriji (Carly Chaikin)
- 2012. - nominacija u kategoriji najbolje sporedne glumice u humorističnoj seriji (Cheryl Hines)


• PEOPLE'S CHOICE AWARDS
- 2012. – nominacija u kategoriji omiljene nove humoristične serije

• TEEN CHOICE AWARDS
- 2013. – nominacija za najbolju humorističnu seriju
- nominacija u kategoriji omiljenog TV zlikovca (Carly Chaikin)

• GALECA AWARDS
- 2012. – nagrada za neopjevanu TV seriju godine

• TV GUIDE AWARDS
- 2012. – nominacija za omiljenu novu TV seriju

O glumcima:

JEREMY SISTO
(George Altman)
Sisto, koji vjerojatno je najpoznatiji po petogodišnjoj ulozi Billyja Chenowitha u kultnoj seriji 'Dva metra pod zemljom' koja je bila napisana ciljano za njega. Tri je godine glumio i u uspješnoj seriji 'Zakon i red', a također je igrao glavnu ulogu u hvaljenoj seriji kratka vijeka 'Kidnapped'. Igrao je i glavne uloge u miniserijama 'Isus' i 'Julije Cezar'.
Sistove filmske uloge vrlo su raznolike. Krenuo je s filmskim glumačkim ulogama od ranih 1990-ih, kad je glumio u filmovima kao što su 'Grand Canyon', 'Djevojke s Beverly Hillsa', 'Đavolje utočište', 'Mjesečina i Valentino', 'Oluja bez oblaka', 'Bez granica', i 'Recept za život'. Sisto je ujedno bio jedan od scenarista i glumac u filmu 'Break Point', komičnoj drami smještenoj u svijet profesionalnih teniskih parova.


JANE LEVY
(Tessa Altman)
Levy je odrasla u sjevernoj Kaliforniji, gdje je kao srednjoškolka u mjesnom kazalištu glumila u 'Annie' i 'Čarobnjaku iz Oza'. K tome je bila kapetanica školske nogometne momčadi, a bavila se i hip hop plesom.
Levy je 2012. debitirala u igranom filmu 'Nobody Walks' koji je napisala i režirala ekipa filma 'Tiny Furniture'. Snimila je i 'Ludu Noć vještica', debitantski film Josha Schwartza s Victorijom Justice, Chelsea Handler i Johnnyjem Knoxvilleom.


CARLY CHAIKIN
(Dalia Royce)
Chaikin je na velikom ekranu debitirala u filmu 'Posljednja pjesma' s Liamom Hemsworthom i Miley Cyrus. Također se pojavila u nezavisnoj komediji 'The Consultants' i nezavisnome filmu strave 'Bjegunac' u kojem je glumila s Dominicom Purcellom i Faith Ford. Chaikin je glumila i u filmu 'My Uncle Rafael' s Missi Pyle i Johnom Michaelom Higginsom.

 


ALLIE GRANT
(Lisa Shay)
Rođena u Tupelu u Mississippiju, Grant je od najranije dobi željela postati glumicom. S deset godina dobila je ulogu u hvaljenoj seriji 'Trava'. Utjelovila je Isabellu Hodes, kći Celije Hodes koju glumi Elizabeth Perkins. Glumeći u pet sezona serije, Grant je s ostatkom glumačke postave nominirana za Nagradu udruženja glumaca za najbolju izvedbu glumačkog ansambla u humorističnoj seriji.
Grant se pojavila u serijama 'Privatna praksa' i 'Lagodni život Zacka i Codyja' i nezavisnom filmu 'Fanboys'. Godine 2009. debitirala je na pozornici u drami 'How I Learned to Drive' Chandler Theatre Studija u North Hollywoodu u ulozi 11-godišnje Lil' Bit.

ANA GASTEYER
(Sheila Shay)
Gasteyer je najpoznatija po svojim nezaboravnim nastupima u 'Satuday Night Liveu' u kojemu je bila članice glavne postave čak šest godina. Prije nego što se pridružila 'SNL'-u, brusila je svoj komičarski i glumački talent u poznatoj komičarskoj trupi Groundlings. Godinama se bavi i glumom u kazališnim predstavama, a ostvarila je i brojne zapažene uloge u filmovima, među kojima su 'Opasne djevojke', 'Što žene žele', 'Dick', 'Gore od najgoreg' i 'Žene'.
Na malim ekranima publika ju je imala prilike vidjeti u serijama kao što su 'Bez oduševljenja, molim!', 'Frasier', 'Dobra žena', 'Treći kamenčić od sunca', 'Chuck', 'Lud za tobom', 'Zakon i red' i 'Seinfeld'.

CHERYL HINES
(Dallas Royce)
Hines je televizijskoj publici najpoznatija po ulozi Cheryl David u Zlatnim globusom nagrađenoj seriji 'Bez oduševljenja, molim!', za koju je dvaput nominirana za prestižnu nagradu Emmy. Osim u toj seriji, glumila je i u serijama 'Braća i sestre', 'Prijatelji', 'Svi vole Raymonda' i 'Young & Hungry'.
Filmovi u kojima je ostvarila uloge uključuju hitove kao što su 'Gola istina', 'Moji problematični praznici', 'Waitress' i 'Teksaški poker'. Režirala je film 'Ozbiljna mjesečina' iz 2009. godine, koji je imao premijeru na poznatom filmskom festivalu Tribeca.Više o seriji saznajte na 'Čistilište u predgrađu 3'.Tagovi