Castle, 8. sezona

castle, 8 sezona
,
castle, 8 sezona
hr_HR

PON - SUB 18.40

(Castle), SAD, 2015./2016., kriminalistička serija
8. sezona, 22 epizode

Tvorac serije: Andrew Marlowe
Izvršni producenti: Terence Paul Winter, Alexi Hawley, Rob Bowman, Rob Hanning, Armyan Bernstein

Uloge:
Nathan Fillion - Richard Castle
Stana Katić - Kate Beckett
Jon Huertas - Javier Esposito
Susan Sullivan - Martha Rodgers
Tamala Jones - Lanie Parish

 

Doma TV donosi osmu sezonu američke hit-serije o piscu kriminalističkih romana i njujorškoj detektivki koji su šarmirali gledatelje diljem svijeta. Nakon što je položila ispit za kapetanicu u finalu sedme sezone, Beckett se iznenadila ponudom da se natječe za Senat. Koji će put odabrati i kako će se poznati njujorški par prilagoditi novoj situaciji u osmoj sezoni? Ne propustite doznati!

O glumcima:

NATHAN FILLION
Rick Castle

Nathan Fillion bio je dio stalne glumačke postave 'Kućanica' u ulozi dr. Adama Mayfaira, novog susjeda u Wisteria Laneu i mnogo mlađeg supruga Katherine Mayfair (Dana Delany). Na velikom platnu pojavio se s Keri Russell u romantičnoj komediji 'Konobarica'.

STANA KATIĆ
Kate Beckett

Uz dojmljiv opus koji obuhvaća film, televiziju i kazalište, Stana Katić postala je jedna od najtraženijih glumica Hollywooda. Osim od uloge u filmu Willa Eisnera i Franka Millera ‘The Spirit’ sa Samuelom L. Jacksonom i Gabrielom Machtom glumi i u filmu Jamesa Bonda, ‘Bond 22: Zrno utjehe’, u filmu nagrađivanog redatelja Roberta Bentona ‘Gozba ljubavi’ s Morganom Freemanom i Gregom Kinnearom i u indie filmu ‘Stilletto’ s Tomom Berringerom i Tomom Sizemoreom.

SUSAN SULLIVAN
Martha Rodgers

Susan Sullivan dvaput je nominirana za nagradu Emmy i Zlatni globus i dobro je poznata televizijskoj publici po glavnim ulogama u hitovima 'Dharma i Greg' i 'Falcon Crest'. Ima i veliki broj gostujućih uloga, a neke od serija u kojima je gostovala su 'Dva i pol muškarca', 'The Nine' i 'Sutkinja Amy'.

SEAMUS DEVER
Kevin Ryan

Seamus Dever rođen je u gradu Flint, u saveznoj državi Michigan. U karijeri je dosad glumio brojne i raznolike uloge na televiziji, a gledateljima je najpoznatiji po ulozi njujorškoj detektiva u hit-seriji 'Castle'. Glumio je i u uspješnim serijama kao što su 'Zaboravljeni slučaj', 'Bez traga', 'Čarobnice', 'JAG', 'Momci s Madisona' i 'Divino novo ruho', a redovito se pojavljivao u serijama 'Žene američkih vojnika' i 'General Hospital'.

JON HUERTAS
Javier Esposito

U hvaljenoj miniseriji 'Generacija ubojica' njegova izvanredna gluma u ulozi narednika Tonyja ‘Pokea’ Espere dočarava filozofski pogled iz ulične perspektive na ono što je preživio prvi bataljun američkih marinaca tijekom prvih pet tjedana invazije na Irak. Pojavio se i u mnogim TV serijama među kojima su i 'Zakon braće', 'Sarah Connor: Kronike', 'Navy CIS', 'CSI' i 'Bez traga'.

 

Napetu osmu sezonu serije 'Castle' pratite od ponedjeljka do subote u večernjem terminu na DomaTV-u. Više o osmoj sezoni pročitajte ovdje!Tagovi