Castle, 4. sezona

castle 4 - 2
,
castle 4 - 2
hr_HR

PON - PET 20.10

(Castle), SAD, 2009., kriminalistička serija
Redatelji: John Terlesky, Rob Bowman, Bryan Spicer
4. sezona, 23 epizode

Uloge:
Nathan Fillion - Richard Castle
Stana Katić - Kate Beckett
Molly C. Quinn - Alexis Castle
Jon Huertas - Javier Esposito
Seamus Dever - Kevin Ryan
Susan Sullivan - Martha Rodgers
Tamala Jones - Lanie Parish

O radnji serije:
Nakon tri sezone, veza između Castlea i Beckettice sve je snažnija. Izbjegavali su metke, hvatali ubojice i u tom njihovu neobičnom partnerstvu riješili bezbroj slučajeva ubojstva. No, u eksplozivnom završetku treće sezone kapetana njujorške policije Roya Montgomeryja, za kojeg doznajemo da je povezan s neriješenim ubojstvom Beckettičine majke, ubio je čovjek povezan s tim zločinom. Na završetku epizode, Beckett, koja je držala govor na kapetanovu pogrebu, pogođena je iz snajpera i u posljednjoj sceni vidimo je na tlu, kako umire. Hoće li preživjeti...?

 


O glumcima:
NATHAN FILLION
Rick Castle

Nathan Fillion bio je dio stalne glumačke postave “Kućanica” u ulozi dr. Adama Mayfaira, novog susjeda u Wisteria Laneu i mnogo mlađeg supruga Katherine Mayfair (Dana Delany). Na velikom platnu pojavio se s Keri Russell u romantičnoj komediji “Konobarica”.

STANA KATIĆ
Detektivka njujorške policije, Kate Beckett

Uz dojmljiv opus koji obuhvaća film, televiziju i kazalište, Stana Katić postala je jedna od najtraženijih glumica Hollywooda. Osim od uloge u filmu Willa Eisnera i Franka Millera “The Spirit” sa Samuelom L. Jacksonom i Gabrielom Machtom glumi i u filmu Jamesa Bonda, “Bond 22: Zrno utjehe”, u filmu nagrađivanog redatelja Roberta Bentona “Gozba ljubavi” s Morganom Freemanom i Gregom Kinnearom i u indie filmu “Stilletto” s Tomom Berringerom i Tomom Sizemoreom.
Serije u kojima je glumila su: “Heroji”, “24”, CTV-ova epska miniserija “Policajci i prijatelji”, te upečatljive uloge u serijama “Završni udarac”, “Hitna služba” i “Na rubu zakona”.

Seriju 'Castle' pratite od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Doma TV-u! Više o četvrtoj sezoni pročitajte OVDJE.Tagovi