Castle, 3. sezona

Castle, 3. sezona - 1
,
Castle, 3. sezona - 1
hr_HR

PON - PET 20.30

 (Castle), SAD, 2009., kriminalistička serija
Redatelji: John Terlesky, Rob Bowman, Bryan Spicer

Uloge:
Nathan Fillion .... Richard Castle
Stana Katić .... Kate Beckett
Molly C. Quinn ..... Alexis Castle
Jon Huertas ..... Javier Esposito
Seamus Dever ..... Kevin Ryan
Susan Sullivan ..... Martha Rodgers
Tamala Jones ..... Lanie Parish

O glumcima:

NATHAN FILLION
Rick Castle
Nathan Fillion bio je dio stalne glumačke postave “Kućanica” u ulozi dr. Adama Mayfaira, novog susjeda u Wisteria Laneu i mnogo mlađeg supruga Katherine Mayfair (Dana Delany). Na velikom platnu pojavio se s Keri Russell u romantičnoj komediji “Konobarica”.
Fillionove ostale filmske uloge uključuju Universalov film “Slither” s Elizabeth Banks, “Glas smrti 2”, “Bitka za budućnost” koji ga je opet ujedinio s redateljem Josom Whedonom, “Spašavanje vojnika Ryana”, nezavisni film “Water’s Edge”, “Ljubav iz snova”, “Dracula 2000” i “Doubting Reilly”. Kad je riječ o serijama, Fillion je bio nominiran za nagradu Emmy za ulogu u dramskoj seriji “One Life to Live”. Ostale uloge uključuju ABC-ov film tjedna “Nesreća na Arktiku”, kao i uloge u serijama “Drive”, “Dva dečka i djevojka”, “Buffy, ubojica vampira”, “Pasadena” i “Par-nepar”.

STANA KATIĆ
Detektivka njujorške policije, Kate Beckett
Uz dojmljiv opus koji obuhvaća film, televiziju i kazalište, Stana Katić postala je jedna od najtraženijih glumica Hollywooda. Osim od uloge u filmu Willa Eisnera i Franka Millera “The Spirit” sa Samuelom L. Jacksonom i Gabrielom Machtom glumi i u filmu Jamesa Bonda, “Bond 22: Zrno utjehe”, u filmu nagrađivanog redatelja Roberta Bentona “Gozba ljubavi” s Morganom Freemanom i Gregom Kinnearom i u indie filmu “Stilletto” s Tomom Berringerom i Tomom Sizemoreom.
Serije u kojima je glumila su: “Heroji”, “24”, CTV-ova epska miniserija “Policajci i prijatelji”, te upečatljive uloge u serijama “Završni udarac”, “Hitna služba” i “Na rubu zakona”. Katić je glumila i u svjetskoj premijeri Des McAnuffove komedije “Private Fittings”, od bivšeg SNL-ova autora Marka O’Donnella.
Dean Devlin, producent “Dana nezavisnosti” o Katić je izjavio: “Naviknite se na njezino ime jer ona će postati golema zvijezda.”

Ne propustite nove zaplete zanimljivih istraga u trećoj sezoni renomirane kriminalističke serije 'Castle' na Doma TV-u!
 Tagovi