Castle, 3. - 7. prosinca

castle 7
,
castle 7
hr_HR

Doma TV na male ekrane donosi još jednu u nizu višestruko nagrađivanih američkih krimi-serija.

6. sez., 18. - 19. ep. - 3. prosinca
Kad japansku balerinu ubiju pod tajanstvenim okolnostima, Castle i Beckett istražuju njezin tajni život i otkriju dokaze da ju je ubio nindža te da sada taj nindža proganja njih.

Castle i Beckett istražuju ubojstvo mešetara s Wall Streeta, ali slučaj skrene na šokantan kolosijek kad otkriju da je žrtva tajni obavještajac ureda državnog tužioca. Da bi stvari bile kompliciranije, državni tužilac o kome je riječ je Elizabeth Weston (gošća Salli Richardson-Whitfield, "Eureka"), otuđena sestra kapetana Gatesa.

6. sez., 20. - 21. ep. - 4. prosinca
Kada građevinski radnici pronađu tijelo zloglasnoga njujorškog mafijaša koji je nestao sedamdesetih, Beckett i Castle pokušavaju riješiti trideset godina staro mafijaško ubojstvo. Nažalost, jedini je svjedok čovjek koji još misli da su sedamdesete, pa da otkriju što zna, moraju ići niz dlaku njegovoj deluziji i partijati kao da su zadnji dani diska.

Kad nadobudnoga profesionalnog skejtera upuca misteriozni motociklist, Castle i Beckett uvučeni su u svijet ekstremnih sportova, gdje izvođenje vratolomija nije jedina opasna stvar.

6. sez., 22. - 23. ep. - 5. prosinca
Beckettičina tajna istraga o majčinu ubojstvu pođe po zlu kad netko ubije čovjeka kojeg je nadzirala. Kada dokazi povežu Beckett s njime, ona i Castle postaju mete hajke koja ih oboje dovede u ozbiljnu opasnost.

Bliži se dugoočekivano vjenčanje Castlea i Beckett, ali kada šokantno iznenađenje zaprijeti da pokvari velik dan, oni krenu na ludu misiju punu maskiranih ljudi, gnjevnih bajkera i šarmantnih ništarija iz Beckettičine prošlosti (gostuje Eddie McClintock "Skladište 13”).

7. sez., 1. - 2. ep. - 6. prosinca
Dok se Richard Castle vozio na svoje dugo iščekivano vjenčanje, s ceste ga je izgurao crni terenac. U međuvremenu, nakon što je uzalud čekala da se Castle pojavi na vjenčanju, Beckettica je pozvana na mjesto nesreće te je ondje u provaliji ugledala Castleov auto u plamenu. Tko ili što je uzrokovalo nesreću? Je li Castle ikako mogao preživjeti? Premijerni nastavak nadovezuje se na scenu nesreće iz završnog nastavka prethodne sezone.

Dok tim istražuje ubojstvo direktora tvrtke koja proizvodi igračke, Castle otkriva trag koji vodi do njegova tajanstvenog nestanka te time započinje vlastitu opasnu istragu.

7. sez., 3. - 4. ep. - 7. prosinca
Nakon neviđeno brutalnog ubojstva majstora u biljaru, Castle i Beckettica pronalaze dokaze koji upućuju na to da je ubojica imao paranormalne moći. U međuvremenu Castle i Beckettica pokušavaju vratiti život u normalu nakon njegova nestanka.

Nakon ubojstva prodavača sladoleda, dokazi Becketticu i Castlea upućuju na to da nepoznati učenik drugog razreda ima ključne informacije o slučaju. Castle odlazi na tajni zadatak u osnovnu školu da bi pokušao identificirati učenika drugog razreda, ali pritom ništa ne ide po planu.

Seriju 'Castle' pratite od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Doma TV-u!Tagovi