Castle, 29. siječnja - 2. veljače

Castle 2. sezona -3
,
hr_HR

Doma TV na male ekrane donosi još jednu u nizu višestruko nagrađivanih američkih krimi serija. S dozom humora, akcije i lagane napetosti između glavnih likova u seriji Castle, proslavljeni pisac krimi romana pridružuje se detektivki u rješavanju misterioznih ubojstava.

3. sez., 9. ep. - 29. siječnja

Kad u autu pronađu mrtvu astrofizičarku koju je ubila dekompresija eksploziva, Castle razvije teoriju da je njezina smrt posljedica otmice izvanzemaljaca, osobito kad vladin agent (Lyle Lovett) pokuša zaustaviti istragu.

3. sez., 10. ep. - 30. siječnja

Castle i Beckettica istražuju ubojstvo bivšega lučkog radnika, sadašnjeg vlasnika bara čiji je leš pronađen kako pluta East Riverom, što ih dovodi do otkrića tajne koja datira još iz doba prohibicije.

3. sez., 11. ep. - 31. siječnja

Natalie Rhodes (Laura Prepon), koja glumi Nikki Heat u ekranizaciji „Toplinskog udara“, pridružuje se Castleu i Beckettici u njihovoj sljedećoj istrazi agentice za spajanje parova iz visoke klase, Stacy Collins. Tijekom svog „istraživanja za potrebe lika“ Natalie odlazi u krajnost te na odobravanje Castlea i negodovanje Beckettice postaje ista Beckettica. Ryan traži najbolji način da zaprosi Jenny.

3. sez., 12. ep. - 1. veljače

Beckettica i Castle pozvani su da istraže ubojstvo mađioničara kojeg su pronašli obješenog naglavce u spremniku s vodom. Trag ih vodi do operacije pranja novca i istrage sumnjivog milijardera čiji je avion eksplodirao iznad Atlantika. Istodobno, Lanie i Esposito pokušavaju od ostalih u 12. postaji skriti svoju vezu, a Castle se bori s osjećajima prema bivšoj supruzi Gini.

3. sez., 13. ep. - 2. veljače

Kad je detektiv koji je istraživao ubojstvo Beckettičine majke ubijen pred njezinim očima prije nego što joj je uspio predočiti nove dokaze u tom slučaju, Beckettičine stare rane ponovno se otvaraju. Istraga ubojstva detektiva ekipu dovodi do skupine od triju korumpiranih policajaca koji su za otkupninu otimali mafijaše sve dok slučajno nisu ubili agenta FBI-a na tajnom zadatku. Johanna Beckett otkrila je cijelu tu operaciju istražujući žalbu mafijaša koji je optužen za ubojstvo tog agenta.
 

Seriju 'Castle' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!Tagovi