Bijele udovice, 14. - 15. listopada

img placeholder
,
hr_HR

Satirični riječki trojac Davor Jurkotić, Mario Lipovšek i Ivan Corneretto alias Davorka, Marija i Živadinka su Bijele udovice.

 14. listopada

U današnjoj emisiji, Maria Pomija i Davorka Demona u svojem će domu ugostiti Vlatku Pokos, koja će im otkriti kakav je njezin idealni muškarac, a Mariji će otkriti i je li išta operirala. U 'Zdravom mozgu' vidjet ćemo i hoće li Udovice uspjeti dogovoriti svirku s Marijanom Banom, a u 'Skrivenoj kameri' će pokušati nasamariti Nikolinu Pišek. 

15. listopada

Danas će Mariju Pomiju i Davorku Demonu posjetiti simpatična Danijela Martinović! Djevojke će pročavrljati o trudnoći, pa će tako Maria otkriti da je svojevremeno rodila četu pionira, a Danijela će im otkriti kako je to živjeti s Petrom Grašom. Udovice će danas voditi i zanimljiv telefonski razgovor s Petrom Vlahovom, a izvest će i vlastitu verziju kulinarke emisije Renea Bakalovića.

Davorka Demona današnju će emisiju započeti sama, no to ne znači da će joj biti dosadno. Naime, društvo će joj praviti ni više ni manje nego Zlatan Zuhrić Zuhra i Mani Gotovac, a kasnije će im se, naravno, pridružiti i Maria Pomija. Zuhra će djevojkama priznati da je na početku karijere radio u porno industriji, a Maria će mu pokušati pomoći da skine nekoliko kila. U međuvremenu, Udovice će u 'Zdravome mozgu' porazgovarati s Vesnom Škare-Ožbolt.

 

Emisiju 'Bijele udovice' gledajte od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Domi TV.Tagovi