Bez kočnica, 9. - 13. listopada

img placeholder
,
hr_HR

Emisija 'Bez kočnica' nastaje pod uredničkom palicom Dubravka Kolarića, a voditeljica emisije je Melania Tresk.

Epizoda 21. - 9. listopada

Ovoga tjedna emisija Bez kočnica bavi se najuzbudljivijom talijanskom limuzinom u povijesti. Alfa je bacila rukavicu izazova BMW-u M3 i uz malu pomoć Ferrarija kreirala fascinantan automobil.
Većina ljeto u automobilu ne može zamisliti bez klima uređaja. No rijetki znaju kako ga pravilno koristiti i održavati. Ekipa emisije Bez kočnica otkriva kako produžiti radni vijek klime u autu i pritom paziti na vlastito zdravlje.
U rubrici 'Extreme' emisija Bez kočnica donosi priču o najdužoj i najsmrtonosnijoj automobilskoj utrci na trkaćoj stazi.
Bez kočnica donosi i prilog o putu na more u društvu omiljenog kućnog ljubimca, a donosi i test praktičnog kompaktnog automobila koji se iznad većine konkurencije ističe cijenom - Škoda Rapid Spaceback.
Ekipa emisije Bez kočnica vraća se u prošlosti, i to sve do Drugog svjetskog rata, kako bi upoznali automobil koji je saveznicima uvelike olakšao put do pobjede, a nakon toga postao i civilna legenda.


Epizoda 22. - 10. listopada


Ovoga tjedna, ekipa emisije Bez kočnica vraća se u daleka vremena kada ulicama nisu vladali Volkswageni, Opeli i Renaulti, već Zastave, Škode i Lade. Gledatelji imaju priliku pogledati što smo nekada vozili i kako su se ti automobil pretvorili u zanimljive oldtimere.
U središtu rubrike 'Extreme' ovoga tjedna nalazi se automobil koji neumorno ruši rekorde, Honda Civic Type R.
Ekipa emisije Bez kočnica testirala je luksuzni gradskim automobilom za šminkere - obnovljeni DS3, francuski šarmer koji će mnogima slomiti srce.
Vrhunac je turističke sezone, a mnogi će prije uživanja na omiljenoj plaži morati proći pravu kalvariju kako bi uopće stigli na more. Bez kočnica gledateljima donosi savjete kako maksimalno olakšati put na more.
Jeste li se ikada zapitali kako bi mogao izgledati javni prijevoz u budućnosti? U čemu ćemo se voziti za dvadeset godina i hoće li uopće biti potrebni vozači? Dio odgovora daje nam autobus budućnosti!
Ekipa Bez kočnica za kraj je ostavila pravu poslasticu. Renault je obnovio Clio, a s njim i vatrenu sportsku verziju R.S. Gledatelji imaju priliku saznati što je sve novo i koliko je automobil zabavniji

Epizoda 23. - 11. listopada

Fićo je automobil koji je motorizirao bivšu Jugoslaviju, no s vremenom je zastario i postao predmetom sprdnje. Međutim, posljednjih godina doživljava novu mladost kao zabavni oldtimer. Ili kao vuk u janjećoj koži. Ekipa emisije Bez kočnica isprobala je upravo tog vuka.
Nakon Fiće slijedi Fiat - također mali, oblikom nalik na Fiću i nevjerojatno brz. Gledatelji imaju priliku upoznati novi Abart 595 koji će posramiti mnoge velike „jurilice“.
U tjednoj rubrici 'Extreme', ekipa emisije Bez kočnica predstavlja najekstremnijeg proizvođača automobila na svijetu!
Hibridi i električni automobili sve su popularniji. Kakve sve pogodnosti dolaze uz kupnju takvih automobila i po čemu se na tehničkom pregledu razlikuju od klasičnih, gledatelji mogu doznati ovoga tjedna u Bez kočnica.
Emisija završava jednako kao što je i počela – prilogom o brzim automobilima. Japanci su ove godine servirali pravu, brzu poslasticu - novu Hondu NSX. Bez kočnica donosi više o novome automobilu.

Epizoda 24. - 12. listopada

Ekipa emisije Bez kočnica ovoga se tjedna uputila u Francusku kako bi gledateljima predstavila najnovije pojačanje Renaulta, elegantni Megane Grandcoupe.
Vožnja gradom na dva kotača – ekipa emisije Bez kočnica izvještava kako se sve više biciklista snalazi u užurbanom gradskom prometu i koji su njihovi najveći problemi.
Gledatelji imaju priliku i doznati više o rekordima od kojih boli glava. Nevjerojatne brzine koje su postizali rekorderi na biciklima mnoge će iznenaditi.
Bez kočnica ovoga tjedna predstavlja i mali, luksuzni Fiat koji je dizajniran i opremljen po uzoru na jahtu!

Epizoda 25. - 13. listopada

Ovoga tjedna gledatelji uz emisiju Bez kočnica imaju priliku saznati više o automobilima budućnosti. Naime, Ford je još jedan u nizu proizvođača koji je u prodaju pustio svoj električni automobil. Gledatelji tako mogu doznati što sve može električni Focus.
U rubrici 'Extreme' ekipa emisije Bez kočnica predstavlja najveći kamion na svijetu. Bjeloruski monstrum velik je poput manje stambene zgrade, a snažan poput tri Bugattija Chirona.
Legendarna Buba ima novo ruho! Nakon šest godina, popularni retro automobil je redizajniran. Bez kočnica donosi sve novosti.
Je li moguće automobilom koji ima četverocilindrični dizelski motor povući čitavu kompoziciju vlaka? Odgovor gledateljima daje Land Rover koji se okušao u toj nemogućoj misiji.
Toyota Corolla slavi 50 godina postojanja. Ekipa emisije Bez kočnica otkriva tajne najprodavanijeg modela na svijetu.
Bez kočnica predstavlja obiteljski automobil na steroidima, uzbudljivi Ferrari GTC4 Lusso koji u prtljažniku može prevesti perilicu rublja, i to brzinom od 335 kilometara na sat!


Emisiju 'Bez kočnica' pratite od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Domi TV.

 Tagovi