Bez kočnica, 2. - 6. listopada

img placeholder
,
hr_HR

Emisija 'Bez kočnica' nastaje pod uredničkom palicom Dubravka Kolarića, a voditeljica emisije je Melania Tresk.

epizoda 16 - 2. listopad

U ovotjednome izdanju, ekipa emisije Bez kočnica posjetila je jedan od najljepših gradova Europe kako bi detaljno upoznala Seat Atecu, prvi SUV u povijesti španjolskog proizvođača.
Vrijeme je za izlet! Ekipa emisije Bez kočnice sjela je u automobil i krenula u otkrivanje mnogih zanimljivosti i turističkih atrakcija koje automobilskim izletnicima nudi Zagrebačka županija.
Bez kočnica donosi reportažu o automobilskom spektaklu u Zagrebu i otkriva zašto je njegovo središte prošloga vikenda bilo prepuno brzih i skupih automobila, te odgovara na pitanje što je to 'Pink Wing'.
Ekipa iz Bez kočnica gledatelje ovoga tjedna vodi u prošlost i istražuje kako su proizvođači automobila u Drugom svjetskom ratu odigrali ključnu ulogu u pobjedi nad Njemačkom.
 

epizoda 17 - 3. listopad

Svježina i ozbiljnost u najmanjem pakiranju. Volkswagen je redizajnirao svoj najmanji model. Otkrivamo što sve u tri i pol metra donosi novi Volkswagen Up!
Sigurnost na vrhuncu. Testovi sigurnosti su sve zahtjevniji no maksimalnih pet zvjezdica je sve češće. Otkrivamo koja tri automobila su ovoga puta briljirala na Euro Enkap testu.
Ekstrem iz Hrvatske. U stalnoj rubrici Extreme danas imamo gosta iz vlastitog dvorišta. Najsnažniji električni automobil na svijetu, Concept One, plod je domaće pameti i truda.
Hobi za prave ljubitelje automobila. Pronašli smo entuzijasta koji se niti nakon odrastanja nije odrekao svoje ljubavi za autićima.
Put pod noge i mozak na pašu. Donosimo drugi dio zanimljivog automobilskog putopisa po zagrebačkoj županiji. Danas otkrivamo ljepote Žumberka.
 

epizoda 18 - 4. listopad

Ovoga tjedna, ekipa emisije Bez kočnica testirala je automobil Hyundai Tucson. Novi model naprosto ih je oduševio izgledom, štedljivošću i kvalitetom izvedbe.
Ekipa emisije Bez kočnica odlučila je posjetiti i stare limene dame i gospodu koji se itekako dobro drže za svoje godine, te posjetiti Muzej automobila. Kako su izgledali automobili u prošlosti, kakve su im bile karakteristike, što najviše oduševljava posjetitelje muzeja, a što im budi emotivne uspomene na djetinjstvo, gledatelji mogu saznati ovoga tjedna u Bez kočnica!
U rubrici ‘Extreme’, Bez kočnica donosi priču o automobilu koji drži svjetski rekord u prijeđenim kilometrima. Gledatelji će se zasigurno iznenaditi kada saznaju koliko milijuna kilometara ceste je zanimljivi 'starac' prešao do sada – i još uvijek vozi!
Ekipa emisije Bez kočnica ovoga tjedna prati one koji prate nas i donosi priču o nadzornim kamerama kojih je u gradovima, osobito u Zagrebu, sve više. Što kažu stručnjaci o tome koja je osnovna namjena ovih promatrača te koliko su do sada registrirali prekršaja, gledatelji imaju priliku dozati u ovotjednoj emisiji.
Svatko ima poneki hobi koji ga zabavlja, no čovjek koji je odlučio voziti do iznemoglosti morao je privući pozornost ekipe Bez kočnica. Godine prolaze, a rekordi u prijeđenim rutama za aktera priče Bez kočnica samo se množe!
 

epizoda 19 - 5. listopad

Ovoga tjedna ekipa emisije Bez kočnica provozala je nagrađeni hrvatski automobil koji vozi u potpunosti na solarni pogon i iza kojeg stoje mladi inovatori, testirala je redizajnirani Peugeot 2008 s trocilindričnim benzinskim motorom i automatskim robotiziranim mjenjačem, a i otišla je sve do Bosne i Hercegovine kako bi gledateljima predstavili unikatni automobil koji je napravljen od krajnje neobičnog materijala. Budući da američka muscle car legenda slavi 50 godina na tržištu, Bez kočnica otkriva povijest fascinatnog Chevroleta Camara.

epizoda 20 - 6. listopad

Ovoga tjedna emisija Bez kočnica bavi se automobilskim malim gazdama među grdosijama. Ekipa emisije istražuje zašto bez automobila ne možemo zamisliti normalno odvijanje prometa u velikim zrakoplovnim lukama i koja je njihova najvažnija uloga u njima.
Audi je predstavio dosad najsnažniju izvedbu zasnovanu na modelu A4. Novi S5 Coupe ima sve što je potrebno za borbu sa zvijezdama poput Porschea Carrere. Bez kočnica donosi više u ovotjednom izadnju.
Ekipa emisije Bez kočnica gledatelje vodi u tvornicu automobilskih snova. Koliko je komplicirano, zabavno i zahtjevno raditi posao o kojem sanjaju mnogi – dizajnirati automobile? Gledatelji ovoga tjedna imaju priliku upoznati ljude kojima su se ti snovi ostvarili!
Bez kočnica donosi i priču o najpoznatijem električnom superautomobilu na svijetu, i to onome čije mjesto nastanka je – Hrvatska. Rimac Concpet One zaludio je svijet bogatih, a ekipa emisije Bez kočnica detaljno otkriva zašto.
 

Emisiju 'Bez kočnica' pratite od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Domi TV.Tagovi