Bez kočnica, 16. - 20. listopada

img placeholder
,
hr_HR

Emisija 'Bez kočnica' nastaje pod uredničkom palicom Dubravka Kolarića, a voditeljica emisije je Melania Tresk.

 26. ep. - 16. listopada

Bez kočnica ovoga tjedna donosi reportažu o najvećem prokletstvu neodgovornih vozača. Alkohol svakodnevno odnosi živote na cestama. Ekipa emisije stoga istražuje kako alkohol utječe na organizam, zašto toliki vozači pijani sjedaju za volan i što učiniti protiv ove velike pošasti.
Tako mladi, a tako brzi i žestoki na dva kotača. Gledatelji imaju priliku upoznati najuspješnije klince koji se bave motokrosom u Hrvatskoj, a koji su u svojim kratkim karijerama već osvojili sve što se može osvojiti!
Bez kočnica donosi priču o ekstremnim oblicima javnoga prijevoza. Najzanimljivija, najluđa i najbrža rješenja za javni prijevoz budućnosti već su među nama i uskoro će biti spremna za upotrebu.
Brzi poput vjetra! Od nula do 200 ubrzaju za samo dvije sekunde, jure 190 na sat, a veliki su poput igračke. Ekipa emisije Bez kočnica predstavlja najbrže automobile na daljinsko upravljanje u Hrvatskoj.
Gledatelji ovoga tjedna imaju priliku i vidjeti kakva je to prava francuska ekstravagancija - Citroen je uranio i mjesec dana prije salona u Parizu javnosti predstavio svoj impresivni novi automobil.

27. ep. - 17. listopada

U ovotjednoj emisiji Bez kočnica gledatelji imaju priliku upoznati se s novim, prostranim češkim divom koji je ime dobio po ogromnom aljaškom medvjedu - Škoda Kodiaq.
Bez kočnica po asfaltu - ovi junaci doslovno su shvatili ime naše emisije. Ekipa emisije donosi priču o hrabrim vozačima Longboarda.
U rubriku 'Extreme' dolazi nam poseban gost koji je dokazao kako je letjeti moguće i u automobilu, i usput srušio svjetski rekord!
Bez kočnica istražuje zašto se sve više vozača i ljeti vozi sa zimskim gumama, zašto je to loše i opasno i jesu li cjelogodišnje gume bolje rješenje.
Zna li većina vozača bez koje opreme u vozilima se ne može? Ekipa emisije Bez kočnica donosi bitne informacije o obaveznoj opremi za limene ljubimce.
Osim što je jeftina, Dacia može biti i prava šminkerica. Dokaz gledatelji mogu ovoga tjedna potražiti u testu Dustera Urban Explorer.

28. ep. - 18. listopada

Ovoga tjedna u emisiji Bez kočnica govori se o individualnosti u svijetu automobila, odnosno tjuningu automobila. Ekipa emisije istražuje zašto je tanka linija između ljepote i snage te strašila i katastrofe.
Bez kočnica također za gledatelje istražuje zbog čega se sve više biciklista uključuje u rekreativne pustolovne utrke brdskog biciklizma.
Spremni za polijetanje – ekipa emisije Bez kočnica gledateljima predstavlja fascinantan automobil koji se pretvara u avion i koji bi se mogao naći u prodaji!
Gledatelji ovoga tjedna imaju priliku i upoznati se sa slavnim presretačima, najbržim policajcima na autocesti i njihovim automobilima od kojih je bijeg naprosto uzaludan.
Bez kočnica predstavlja automobil koji je brz poput munje. Novi Audi TT ubrzava poput Paganija, a fascinira i mnogim drugim detaljima.

29. ep. - 19. listopada

Na početku ovotjedne emisije Bez kočnica ekipa emisije odlazi se družiti s opasnim dečkima na opasnim motorima. Naime, prije tjedan dana centar Zagreba bio je u znaku Harley Davidsona, pa gledatelji imaju priliku pogledati što je sve ondje bilo vrijedno vidjeti.
U rubrici 'Extreme' gledatelji mogu saznati kako izgleda i što sve može jedan hibrid automobila, motocikla, helikoptera i zrakoplova. Luđe od toga ne može!
Svi uzdišu za kabrioletima, no je li to opravdano? Po zimi je u njima prehladno, ljeti je prevruće, na proljeće i jesen smeta kiša. Zbog svega toga, ekipa emisije Bez kočnica odlučila je provjeriti zašto ljudi uopće vole kabriolete.
Dok je automobil u autoservisu mnogi su u grču zbog straha od prevelikih troškova. Vozači Opela koji idu u ovlaštene servise tih problema nemaju. Koliko bi ih sve moglo stajati saznaju već 12 minuta nakon dolaska u servis. Više donosi ovotjedno izdanje Bez kočnica.
Novinar emisije Bez kočnica provjerio je kako je to voziti otkačeni bagi. Gledatelji mogu saznati zašto bi to iskustvo želio što prije ponoviti.
Dio ovotjedne emisije rezerviran je za jednog Skandinavca. Dakako, radi se o Volvu i njihovom najsvježijom zvijezdom, impresivnim V70 Cross Country.

30. ep. - 20. listopada

Mnogi misle da automobil ne može potrošiti onoliko malo koliko tvrde proizvođači. Međutim, to nije istina – samo je potrebno znati pravilno voziti. Pravi dokaz za to je prvi gost ovotjedne emisije Bez kočnica, Guinnessov rekorder u potrošnji goriva koji će gledateljima otkriti kako i oni mogu uštedjeti.
Mnogima je prvi razlog za kupnju novog automobila tvorničko jamstvo. Ekipa emisije Bez kočnica na primjeru Opela provjerila je što sve ono pokriva, a otkriva i kako uštedjeti na servisima za starije aute.
Oni ne vole kada im auto vozi ravno. Njihov stil vožnje je, blago rečeno, uvrnut, odnosno malo zakošen. Najbolji hrvatski drifteri okupili su se na finalu sezone u Zagrebu!
Imate li sedam milijuna kuna i ne znate kako ih potrošiti? U tom slučaju, današnja rubrika 'Extreme' doći će kao naručena. Za današnjeg gosta emisije Bez kočnica možemo reći samo sve najbolje.
Ima li izgleda da u idućih desetak godina ugledamo hrvatskog vozača u Formuli 1? Izgledi su vrlo mali, ali ako to netko zaista može onda je to ovotjedni gost emisije Bez kočnica. Gledatelji imaju priliku upoznati najboljeg hrvatskog vozača automobilskih utrka.
Sviđaju vam se električni auti, no ne razmišljate o njima zbog premalog kapaciteta baterije i pripadajućeg dosega? Stvari se i tu vrlo brzo mijenjaju, u što gledatelji imaju priliku uvjeriti se na primjeru novog BMW-a.

 Tagovi