Bez kočnica, 13. - 15. rujna

Bez kočnica
,
Bez kočnica
hr_HR

Emisija 'Bez kočnica' nastaje pod uredničkom palicom Dubravka Kolarića, a voditeljica emisije je Melania Tresk.

1. sezona, epizoda 58 - 13. rujna

 'Bez kočnica' donosi priču o revolucionarnim novostima! Hoće li početak travnja 2017. zlatnim slovima biti upisan u povijest automobila?
Sasvim običan radni dan. Ekipa emisije 'Bez kočnica' provela je dan na benzinskoj postaji koja je posebna po tome što na njoj rade samo žene.
Agresivnost na djelu. Deset godina nakon prve studije o tome koliko su agresivni hrvatski vozači, emisije 'Bez kočnica' otkriva što se u međuvremenu promijenilo.
Može li ekstremnije? Neki su probali jednom, nekima je to hobi, a ovim ljudima ozbiljan sport. Riječ je o padobranstvu, a gledatelji imaju priliku pogledati više ovom sportu u emisiji 'Bez kočnica'!
Najbolji mali auto? Ekipa emisije testirala je novu Mazdu 2 s posebnim paketom opreme. Gledatelji u ovotjednom izdanju 'Bez kočnica' imaju priliku doznati vrijedi li zaista koliko košta.

1. sezona, epizoda 59 - 14. rujna

 U ovotjednom izdanju 'Bez kočnica', ekipa emisije testirala je najbolji, najluksuzniji i najskuplji Volvo karavan u povijesti!
Oprez - skidanje kilometraže i dalje je u modi. Novinari emisije 'Bez kočnica' gledateljima otkrivaju kako uhvatiti varalice.
Nova sezona. Sve je više motociklista na cesti, a jedan od njih upozorava na što se zbog toga treba paziti u prometu.
S električnim automobilom od Turske do krajnjeg sjevera Europe, Nordkappa. Ovoga tjedna u 'Bez kočnica' upoznajte Teslu i njegova strasnog vlasnika.

1. sezona, epizoda 60 - 15. rujna

 Ekološki novitet. Ekipa emisije 'Bez kočnica' testirala je novu Kiju Niro, koja, iako ne izgleda tako, izravno napada Toyotu Prius.
'Bez kočnica' gledateljima otkriva što sve valja napraviti prije odlaska na dulji put automobilom kako bi sve prošlo što ugodnije.
Dinamični duo. Novinari emisije ovaj su tjedan vozili pomalo zaboravljeno prijevozno sredstvo - motor s prikolicom.
Potpuno ludo. Gledatelji u ovotjednom izdanju 'Bez kočnica' imaju priliku pogledati kako izgleda najteža off-road utrka na svijetu!
Visoki napon. Baterije će vrlo skoro postati jedan od najvažnijih dijelova auta. U kojem se smjeru kreće njihov razvoj, novinari emisije provjerili su u Rimcu.
Ekipa emisije 'Bez kočnica' upoznala je strastvenog kolekcionara koji je do danas skupio više od 80 motocikala!

 

Epizode emisije 'Bez kočnica' ne propustite pratiti od petka do nedjelje u večernjem terminu na Doma TV-u.Tagovi