Bez kočnica, 12. - 13. listopada

Bez kočnica
,
Bez kočnica
hr_HR

Emisija 'Bez kočnica' nastaje pod uredničkom palicom Dubravka Kolarića, a voditeljica emisije je Melania Tresk.

1. sezona, epizoda 3 - 12. listopada

 Muke naše svagdašnje – svi mrze nepopularne ležeće policajce. Zašto je Hrvatska država s najvećom koncentracijom ovih neugodnih prepreka u Europi i kako one utječu na zdravlje automobila.
Skrojen po aktualnoj modi – ekipa iz “Bez kočnica” isprobala je atraktivni Renault Captur Outdor, automobil koji spaja okretnost s offrad karakteristikama, male dimenzije s prostranošću i moderno s pomodnim.
Ekstremni luksuz – “Bez kočnica” otkriva koji je najduži serijski automobil na svijetu i što sve skriva u svojoj iznimno prostranoj i luksuznoj unutrašnjosti.
Jurilice ponovo na cestama – ususret glavnoj sezoni na dva kotača “Bez kočnica” se brine za tehničku ispravnost motocikla i sigurnost vozača.

1. sezona, epizoda 4 - 13. listopada

 Što starije to bolje. Ekipa emisije “Bez kočnica” provjerila je što je tako fascinantno kod oldtimera i zašto ih njihovi vlasnici obožavaju. Možda zato što je jedan od njih izrađen od platna a drugi najvažniji za povijest modernog auta… Gledatelji imaju priliku pogledati priče o četiri rijetka automobila i njihovim hrvatskim vlasnicima.
A nakon izleta u prošlost slijedi povratak u budućnost. Sljedeći „gost“ “Bez kočnica” je apsolutna zvijezda ove godine i ima sve karakteristike da to ostane i u godinama koje dolaze. Ekipa iz “Bez kočnica” testirala je najnagrađivaniji automobil godine – novu Opel Astru.
Bliži se vrijeme za zamjenu guma. Zimske dolje, ljetne gore. Kako prepoznati kada je pravi trenutak za zamjenu, što o tome kaže zakon i zašto su ljetne gume za ljeto, a zimske za zimu, gledatelji mogu saznati u današnjoj emisiji Bez kočnica.
U rubrici “Extreme” gledatelji imaju priliku saznati sve o najjačem dizelskom SUV automobilu na svijetu koji donosi fascinantnu novu tehnologiju.

 

Epizode emisije 'Bez kočnica' ne propustite pratiti vikendom u večernjem terminu na Doma TV-u.Tagovi