Bez kočnica, 11. - 15. studenog

Bez kočnica
,
Bez kočnica
hr_HR

Emisija 'Bez kočnica' nastaje pod uredničkom palicom Dubravka Kolarića, a voditeljica emisije je Melania Tresk.

1. sezona, epizoda 14 - 11. studenog

 U ovotjednome izdanju, “Bez kočnica” donosi reportažu o fatalnim pogreškama u prometu. Vožnja u suprotnom smjeru na autocestama uvjerljivo je najopasniji prometni prekršaj koji vozač može počiniti. Zašto se to događa i kako spriječiti ovu smrtonosnu opasnost?
Ekipa iz “Bez kočnica” bila je na prvoj zagrebačkoj street utrci kako bi gledateljima prenijela bar dio atmosfere u kojoj je prošloga vikenda uživalo gotovo 50.000 posjetitelja!
Apsolutni rekorder - proizvedeno je više od 20 milijuna primjeraka, a vozio se ili se još uvijek vozi diljem svijeta. “Bez kočnica” ovoga tjedna gledateljima otkriva koji je automobil najprodavaniji u povijesti.
“Bez kočnica” donosi hrvatsku premijeru vozila. Ekipa emisije “Bez kočnica” uputila se u Crikvenicu gdje je u društvu zvijezda isprobala novu generaciju atraktivnog SUV-a, Volkswagen Tiguana!

1. sezona, epizoda 15 - 12. studenog

“Bez kočnica” ovoga tjedna donosi reportažu s ulica Havane koje su silom prilika preplavljene američkim oldtimerima, što Kubu čini jedinstvenim mjestom na svijetu. Ekipa iz “Bez kočnica“ gledatelje također vodi u najveći muzej automobila na svijetu.
Kamere emisije “Bez kočnica” posjetile su neustrašive i nezaustavljive entuzijaste koji organiziraju jednu od najtežih enduro utrka u Hrvatskoj, a ekipa emisije usput je provjerila zašto taj sport postaje sve popularniji.
Od šivaćih mašina do automobila. “Bez kočnica” donosi kratku povijest Opela, najstarije europske tvrtke koja se bavi proizvodnjom automobila.
Ekipa iz “Bez kočnica” testirala je novi Peugeot 508 koji se zahvaljujući 180 konja snažnom, a štedljivom motoru pokazao kao automobil kojim je užitak putovati.

1. sezona, epizoda 16 - 13. studenog

U ovotjednome izdanju, ekipa emisije “Bez kočnica” posjetila je jedan od najljepših gradova Europe kako bi detaljno upoznala Seat Atecu, prvi SUV u povijesti španjolskog proizvođača.
Vrijeme je za izlet! Ekipa emisije “Bez kočnica” sjela je u automobil i krenula u otkrivanje mnogih zanimljivosti i turističkih atrakcija koje automobilskim izletnicima nudi Zagrebačka županija.
“Bez kočnica” donosi reportažu o automobilskom spektaklu u Zagrebu i otkriva zašto je njegovo središte prošloga vikenda bilo prepuno brzih i skupih automobila, te odgovara na pitanje što je to 'Pink Wing'.
Ekipa iz “Bez kočnica” gledatelje ovoga tjedna vodi u prošlost i istražuje kako su proizvođači automobila u Drugom svjetskom ratu odigrali ključnu ulogu u pobjedi nad Njemačkom.

1. sezona, epizoda 17 - 14. studenog

Svježina i ozbiljnost u najmanjem pakiranju. Volkswagen je redizajnirao svoj najmanji model. Otkrivamo što sve u tri i pol metra donosi novi Volkswagen Up!
Sigurnost na vrhuncu. Testovi sigurnosti su sve zahtjevniji no maksimalnih pet zvjezdica je sve češće. Otkrivamo koja tri automobila su ovoga puta briljirala na Euro Enkap testu.
Ekstrem iz Hrvatske. U stalnoj rubrici “Extrem”e danas imamo gosta iz vlastitog dvorišta. Najsnažniji električni automobil na svijetu, Concept One, plod je domaće pameti i truda.
Hobi za prave ljubitelje automobila. Pronašli smo entuzijasta koji se niti nakon odrastanja nije odrekao svoje ljubavi za autićima.
Put pod noge i mozak na pašu. Donosimo drugi dio zanimljivog automobilskog putopisa po zagrebačkoj županiji. Danas otkrivamo ljepote Žumberka.

1. sezona, epizoda 18 - 15. studenog

Ovoga tjedna, ekipa emisije “Bez kočnica” testirala je automobil Hyundai Tucson. Novi model naprosto ih je oduševio izgledom, štedljivošću i kvalitetom izvedbe.
Ekipa emisije “Bez kočnica” odlučila je posjetiti i stare limene dame i gospodu koji se itekako dobro drže za svoje godine, te posjetiti Muzej automobila. Kako su izgledali automobili u prošlosti, kakve su im bile karakteristike, što najviše oduševljava posjetitelje muzeja, a što im budi emotivne uspomene na djetinjstvo, gledatelji mogu saznati ovoga tjedna u “Bez kočnica”!
U rubrici “Extreme”, “Bez kočnica” donosi priču o automobilu koji drži svjetski rekord u prijeđenim kilometrima. Gledatelji će se zasigurno iznenaditi kada saznaju koliko milijuna kilometara ceste je zanimljivi 'starac' prešao do sada – i još uvijek vozi!
Ekipa emisije “Bez kočnica” ovoga tjedna prati one koji prate nas i donosi priču o nadzornim kamerama kojih je u gradovima, osobito u Zagrebu, sve više. Što kažu stručnjaci o tome koja je osnovna namjena ovih promatrača te koliko su do sada registrirali prekršaja, gledatelji imaju priliku dozati u ovotjednoj emisiji.

Epizode emisije 'Bez kočnica' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u.Tagovi