Bear Grylls: Do krajnjih granica, 24. ožujka

Bear Grylls: Do krajnjih granica
,
hr_HR

Bear Grylls suočava 12 običnih ljudi s njihovim najvećim strahovima na nekim od najnegostoljubivijih mjesta na Zemlji. Bearova reputacija je na kocki u svakoj epizodi prepunoj izazova dok pritišće dvije osobe da se suoče s fobijama i tjeskobama koje dominiraju njihovim životima.

1. sez., 1. ep. - 24. ožujka

Njujorčanin Ray i Nizozemac Ugur užasavaju se vode. Nakon što su obojica doživjeli teške traume, boje se vode i njezina razornog potencijala. Sada ih Bear Grylls suočava s njihovim demonima na putovanju kroz brzace u džungli.
Život Raya i njegove obitelj 2008. zauvijek se promijenio kada se njegov sin tinejdžer Marc tragično utopio. Smatra se da je sam trenirao za obuku za Navy SEAL. Njegova smrt i način na koji je umro i dalje progone Raya te su stvorili strah od vode - ne može se osloboditi užasa onoga što je njegov sin prošao. Sada Ray provodi život neprestano misleći na svog sina. Suočavanje sa strahovima u divljini za Raya je posljednja zapreka, posljednja granica.

Uspije li se suočiti s izazovima koji uključuju vodu, misija za njegova sina bit će obavljena.U prosincu 2004. Ugur je bio u Tajlandu koji je 26. prosinca pogodio azijski tsunami. Svjedočio je kako muškarce, žene i djecu odnosi svemoćni val. Te prizore ne može izbrisati iz sjećanja. Od te prirodne katastrofe Ugur se ne može suočiti s dubokom vodom. Uspio je ući u vodu duboku tek nekoliko centimetara i to nikad sam.
Ugur voli borilačke vještine u kojima je vrlo iskusan. Iako izvana čvrst, neprestano se bori sa svojim strahom i želi se suočiti s njime kako bi fizički i psihički ojačao. Može li im Bear Grylls pomoći pobijediti strahove suočavajući ih s najdubljim kanjonima i najvišim vodopadima na svijetu? Bit će ovo emocionalna vožnja.

Epizode serije 'Bear Grylls: Do krajnjih granica' pratite subotom na Domi TV.
 Tagovi