Autocesta kroz pakao, 9. - 11. rujna

Autocesta kroz pakao - 3
,
Autocesta kroz pakao - 3
hr_HR

Spasilačka tvrtka Jamie Davis Heavy Rescue ima zastrašujuću dužnost raščišćavanja olupina na cesti uvijek otvorenoj za promet

3. sezona, epizoda 7 - 9. rujna

Kamioni s prikolicama za prijevoz cijevi okrenuli su se na cestama u Alberti i Britanskoj Kolumbiji pa ekipe na oba područja hitno moraju otvoriti ključne autoceste. Alu Quiringu sve postaje ljuto i crveno kad se raspadne prikolica s tisućama boca ljutog umaka. Jamie i Brandon uzimaju zasluženu stanku nakon što su raščistili autocestu od oštećenih kamiona i odlaze na automobilsku utrku na zaleđenom jezeru.

3. sezona, epizoda 8 - 10. rujna

 Masivni snježni nanosi na Coqi znače da će uskoro uslijediti lavine ako se što brzo ne poduzme. U Alberti se obračunavaju Adam i Brandon, što će promijeniti tijek zimske sezone.

3. sezona, epizoda 9 - 11. rujna

 Rekordne snježne padaline zatvaraju Coquihallu, ključnu autocestu u Britanskoj Kolumbiji, što prouzroči nevolje u cijeloj regiji. Howie vodi tim na opasnu akciju spašavanja na kojoj zaiskre neočekivane emotivne reakcije. Adam i Colin u Alberti moraju sigurno na cestu vratiti cisternu s kemikalijama.

 

Uzbudljivu emisiju 'Autocesta kroz pakao' ne propustite pratiti od ponedjeljka do srijede u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!Tagovi