Autocesta kroz pakao, 2. - 6. rujna

Autocesta kroz pakao, 1. sezona - 1
,
Autocesta kroz pakao, 1. sezona - 1
hr_HR

Spasilačka tvrtka Jamie Davis Heavy Rescue ima zastrašujuću dužnost raščišćavanja olupina na cesti uvijek otvorenoj za promet

3. sezona, epizoda 3 - 2. rujna

 Kad je na autocesti za dlaku izbjegnuta nesreća, Brandon shvaća da je strah najbolji prijatelj kad je riječ o preživljavanju. Jamieja zovu da spasi ženu zaglavljenu u kamionu koji se prevrnuo i uronio u ledenu rijeku. U Alberti među članovima tima frcaju iskre na ekstremnoj hladnoći kad se nova ekipa nađe u iskušenju.

3. sezona, epizoda 4 - 3. rujna

 Neočekivana zimska oluja udarila je na Britansku Kolumbiju, a Jamie je bespomoćan. Dvije ekipe Heavy Rescuea u smrtnoj su opasnosti na zabačenoj pokrajnjoj cesti. U Alberti Adam traži pojačanje kad jednostavno ne može pomaknuti kamion koji se okrenuo preko nasipa i tako prisiljava Jamieja da donese tešku odluku i tamo iz Britanske Kolumbije prebaci svoje glavno vozilo Rotator.

3. sezona, epizoda 5 - 4. rujna

 U Britanskoj Kolumbiji prepolovila se prikolica puna vina, manje od 24 sata nakon što je Jamie prebacio Rotator u Albertu. Howie mora posve sam obaviti opsežno spašavanje. A zbog niza nesreća na dvije autoceste, i Al Quiring i Adam Gazzola moraju se suočiti s vlastitim paklenim noćima.

3. sezona, epizoda 6 - 5. rujna

 Howie se suočava s naizgled nemogućim izazovom nakon što se po prometnoj autocesti rasula drvena građa iz golemog kamiona. Njegov je težak kamion za vuču na popravku i Howie mora uz pomoć nekoliko malih kamiona za vuču obaviti taj izrazito opsežan posao. U sjevernoj Alberti Rotator je pred prvim pravim ispitom dok ekipa nastoji dokazati da se u ekstremnim vremenskim uvjetima može sama nositi s havarijama velikih teretnjaka.

3. sezona, epizoda 7 - 6. rujna

 Kamioni s prikolicama za prijevoz cijevi okrenuli su se na cestama u Alberti i Britanskoj Kolumbiji pa ekipe na oba područja hitno moraju otvoriti ključne autoceste. Alu Quiringu sve postaje ljuto i crveno kad se raspadne prikolica s tisućama boca ljutog umaka. Jamie i Brandon uzimaju zasluženu stanku nakon što su raščistili autocestu od oštećenih kamiona i odlaze na automobilsku utrku na zaleđenom jezeru.

 

Uzbudljivu emisiju 'Autocesta kroz pakao' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!Tagovi