Arrow, 3. - 7. rujna

arrow - 4
,
hr_HR

Nakon stravičnog brodoloma, bogati nasljednik Oliver Queen (Amell) nestaje i pet se godina smatra da je mrtav prije nego što ga pronalaze na zabačenom otoku u Pacifiku.

 6. sez., 5. ep. - 3. rujna

Slade (gostujuća uloga Manua Bennetta) vraća se i traži Oliverovu pomoć u lociranju svog sina. Kad saznaju da su Joea (gostujuća uloga Williama Franklyn-Millera) oteli plaćenici, njihovu misiju zakomplicira grozno otkriće koje bi moglo zauvijek uništiti Sladeove nade o ujedinjenju sa svojim sinom. U međuvremenu, u Star Cityju se ponovno pojavljuje Osvetnik.

6. sez., 6. ep. - 4. rujna

Slade nastavlja otkrivati tragove o posljednjih nekoliko godina svog sina, a Oliver donese veliku odluku. U međuvremenu, Green Arrow vodi svoj tim u borbu protiv Zmaja (gostujuća uloga Kirka Aceveda), negativca koji krade vrijednu tehnologiju u Star Cityju.

6. sez., 7. ep. - 5. rujna

Oliver i Felicity slave Dan zahvalnosti s Williamom, no slavlje je prekinuto. U međuvremenu, Black Siren se vraća i uzrokuje kaos na praznik.

6. sez., 8. ep. - 6. rujna

Epska se četverostruka crossover-epizoda između Arrowa, Supergirl, The Flasha i Legenda sutrašnjice nastavlja! Vjenčanje Barryja Allena (gostujuća uloga Granta Gustina) i Iris West (gostujuća uloga Candice Patton) okupi cijelu družinu – ali stvari krenu po zlu kad negativci sa Zemlje X napadnu na svečanosti. Svi se superjunaci udružuju uz pomoć svojih superprijatelja poput Citizen Colda (gostujuća uloga Wentwortha Millera), Raya (gostujuća uloga Russella Toveyja), Felicity Smoak i Alex Danvers (gostujuća uloga Chyler Leigh) da se suoče s dosad najvećim negativcima. Najmoćniji junaci Zemlje – Green Arrow, Supergirl (gostujuća uloga Melisse Benoist), The Flash i White Canary (gostujuća uloga Caity Lotz) – vode svoje timove u bitku za spas svijeta.

6. sez., 9. ep. - 7. rujna

Black Siren i Cayden James (gostujuća uloga Michaela Emersona) otmu Quentina Lancea i u zamjenu za njegov život žele oružje masovnog uništenja. Oliver i Tim Green Arrow moraju otkriti kako spasiti Lancea i istodobno čuvati grad.

Napete epizode serije 'Arrow' ne propustite gledati od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u.Tagovi