Arrow, 27. - 31. kolovoza

arrow - 1
,
hr_HR

Nakon stravičnog brodoloma, bogati nasljednik Oliver Queen (Amell) nestaje i pet se godina smatra da je mrtav prije nego što ga pronalaze na zabačenom otoku u Pacifiku.

5. sez., 23. ep. - 27. kolovoza

Bitka između Olivera i Adriana Chasea doseže vrhunac u epskoj borbi na otoku Lian Yu. Nakon nedavnih događaja Oliver odlučuje vrbovati skupinu neočekivanih saveznika – Sladea Wilsona, odnosno Deathstrokea (gostujući glumac Manu Bennet), Nyssu (gostujuća glumica Katrina Law), Malcolma Merlyna i Diggera Harknessa (gostujući glumac Nick E. Tarabay) kako bi pobijedio Chasea. Međutim, i Chase ima vlastitu vojsku – Black Siren, Evelyn Shar i Taliju al Ghul te u eksplozivnom finalu sezone dolazi do obračuna dviju sila.

6. sez., 1. ep. - 28. kolovoza

Nakon što je razorna eksplozija na Lian Yuu dovela njegov tim u opasnost, Oliver se vraća kući započeti novo poglavlje svog života u kojem će se suočiti s dosad neviđenim izazovom: očinstvom. Manijakalni plan Adriana Chasea u petoj sezoni podsjetio je Olivera koliko jako cijeni obitelj, i biološku i izabranu. Uz potporu svog tima, Oliver je odlučan prihvatiti svoju novu ulogu - onu Williamova oca (gostujuća uloga JACKA MOOREA) dok i dalje služi svom gradu i štiti ga kao gradonačelnik i kao Green Arrow. Ali kad se neočekivani neprijatelji iz njegove prošlosti vrate u Star City i zaprijete njegovoj ulozi zaštitnika na trima bojištima, Oliver je prisiljen redefinirati svoj odnos sa svakim članom svoje obitelji.

6. sez., 2. ep. - 29. kolovoza

Dok Oliver balansira između uloge gradonačelnika, Green Arrowa i Williamova oca, Anatolij (DAVID NYKL) vraća se u Star City sa smrtonosnim planom.

6. sez., 3. ep. - 30. kolovoza

Odmetnički tim plaćenika koji vodi Onyx (gostujuća uloga CHASTITY DOTSON) provaljuje u Kord Industries i ukrade nešto smrtonosno. U međuvremenu, Oliver se i dalje muči s povezivanjem s Williamom pa se obraća nekomu neočekivanom za pomoć.

6. sez., 4. ep. - 31. kolovoza

Taman kad Oliver počinje vraćati stvari pod kontrolu, Black Siren (glavna glumica serije KATIE CASSIDY) započne još jedan napad na građane Star Cityja.
 

Napete epizode serije 'Arrow' ne propustite gledati od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u.Tagovi