Arrow, 12. - 13. listopada

Arrow, 5. sezona - 5
,
Arrow, 5. sezona - 5
hr_HR

Doma TV donosi višestruko nagrađivanu seriju 'Arrow' koja prati glavnog junaka nakon što je pet godina bio nasukan na otoku, milijardera Olivera Queena koji se vraća kući s tajanstvenim planom i smrtonosnim novim vještinama koje koristi za borbu protiv kriminala u ovoj žestokoj akcijskoj seriji.

5. sezona, epizoda 5 - 6 - 12. listopada

 Tobias Church uhvatio je jednog od Oliverovih novaka i muči ga. Oliver se za pomoć mora obratiti starom prijatelju Christopheru Chanceu (gostujući glumac Will Traval), poznatom pod imenom Human Target. Istodobno, Felicity se nađe u situaciji spajanja privatnog i poslovnog života kad se detektiv Malone (gostujući glumac Tyler Ritter) pridruži ACU-u.

Kad Prometheus počne divlje ubijati, Oliver traži veze među žrtvama. Felicity i Curtis otkrivaju tajanstvenu vezu između žrtava i Oliverove prošlosti, kao i to da bi ta nova tajna mogla uništiti njegov novi tim. Istodobno Thea iskreno razgovara s Quentinom, a Felicity razmišlja o tome da Maloneu kaže istinu o svom poslu.

5. sezona, epizoda 7 - 8 - 13. listopada

 Kad se u SCPD-ju pojave tijela dvaju zločinaca, Oliver shvaća da u Star Cityju postoji još jedan borac protiv nepravde. Članovi tima ne slažu se oko toga trebaju li zaustaviti nekoga tko pomaže u očuvanju sigurnosti grada. Digglea frustrira novonastala situacija, a Thea se bori za Quentina koji priznaje šokantnu tajnu. Istodobno, kroz sjećanja vidimo Olivera koji napokon sjeda s Konstantinom Kovarom (gostujući glumac Dolph Lundgren).

U 100. nastavku i drugom dijelu epskog udruživanja superjunaka Oliver se budi u životu u kojem se nikad nije ukrcao na Queen’s Gamit. Robert (gostujući glumac Jamey Sheridan) i Moira Queen (gostujuća glumica Susanna Thompson) živi su i zdravi. Laurel (gostujuća glumica Katie Cassidy) njegova je ljubljena zaručnica s kojom se uskoro treba vjenčati. Sve se doima savršeno, no Oliver počinje primjećivati nesavršenosti zbog kojih posumnja u tu novu stvarnost. Istodobno, Felicity i novaci bore se protiv nove prijetnje uz pomoć Flasha (gostujući glumac Grant Gustin) i Supergirl (gostujuća glumica Melissa Benoist).

 

Ne propustite petu sezonu napete akcijske serije 'Arrow' vikendom na večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi