Prošećite s nama kroz sve sezone omiljene kriminalističke serije Navy CIS!

Ova od kritike i publike izuzetno hvaljena serija krcata je akcijom i intrigantnim slučajevima vrhunskog tima specijalnih agenata koji rade izvan vladinog zapovjednog lanca. Njihovi slučajevi su neobični i uzbudljive no pravi šarm ove hit serije leži u šarolikoj i simpatičnoj grupi detektiva i znanstvenika, briljantni istražitelji i živopisne, ekscentrične osobnosti.


Navy CIS naziv je televizijske serije nominirane za prestižnu nagradu Emmy te je okrunjena s dvjema prestižnim nagradama u kategorijama najbolje serije i najbolje glazbe.

Navy CIS predstavlja državnu agenciju koja koja se bavi istragama ubojstva američkih marinaca. Serija je zapažena i po mnogim specijalnim glumačkim gostovanjima.

Glavni je lik Leroy Jethro Gibbs, bivši snajperist američke mornarice koji se agenciji pridružuje nakon ubojstva njegove žene Shannon i kćeri Kelly.

Anthony DiNozzo je sin imućnog oca koji se pokušava iskupiti za pogreške iz njegove prošlosti.

Timothy McGee je treći član tima i vrlo je talentiran u svezi s računalima.

Od početka serije mijenjaju se tri agentice. Prva je bila Caitlin Todd koju je ubio Ari. Poslije nje dolazi Ziva David bivša agentica izraelskog Mossada. Ona odlazi nakon smaknuća njenog oca, a zatim nastupa Eleanor Bishop.

Forenzičarka Abigail Sciuto vrlo je povezana s Gibbs-om.

Glavni patolog je Donald Mallard koji je diplomirao i psihologiju te tako timu može pomoći pri psihološkim analizama. Od početka serije imao je 2 pomoćnika. Prvi je bio Gerald Jackson, a zatim James Palmer.

Ravnatelji (direktori) agencije su se jednako tako mijenjali, prvi je bio Thomas Morrow, nakon njega Jennifer Shepard koja je bivša Gibbs-ova partnerica te njegova druga najveća ljubav koja jednako kao i njegova žena završava ubijena. Nakon nje dolazi ravnatelj Leon Vance kojem je žena ubijena u istom trenutku kada i Zivin otac, te sada sam odgaja dvoje djece.

U epizodnim ulogama Navy CIS-a pojavila su se mnoga zvučna imena; Sherilyn Fenn, Emilie de Ravin (Izgubljeni, Roswell, Gospodar zvijeri), Adam Baldwin, Josh Holloway (Izgubljeni), Terry O'Quinn (Milenij, Izgubljeni), Julie Benz, Zachary David Alexander "Zac" Efron.
 

Dinamični tim u svakoj epizodi daje sve od sebe kako bi riješio i najteže slučajeve, i to na dobro poznat, samo njima svojstven način koji uvijek uključuje dozu humora.

Seriju "Navy CIS" pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju