Ljubav i novac

Omer, policijski službenik u Vanu, i Elif, srednje od djece obitelji Denizer, jedne od najmoćnijih obitelji u tome gradu, susreću se s tragičnom situacijom. Sibel, koja se dva dana poslije trebala udati za Omera, i Elifin otac, Ahmet Denizer, pronađeni su mrtvi u istome automobilu. Oboma su im pucali u glavu.



Omer i Elif nastoje dokučiti motive ubojstva, zašto su njihovi bližnji bili u istome automobilu, s obzirom na to da su pripadali posve različitim svjetovima, kako je moguće da su se poznavali.

 

Ubrzo dolaze do zaključka da je to ubojstvo povezano s dijamantima. Omer jedan dijamant pronalazi u sobi svoje zaručnice, a drugi u automobilu u kojem su pronađena njihova tijela. Mafijaši su u međuvremenu oteli Elifinu mlađu sestru, a uz zamjenu za njezin život, od Elif traže da im donese ostale dijamante.



Elif se odluči priključiti Omerovoj istrazi, s obzirom na to da je on dosjetljivo saznao njezinu najveću tajnu. Elif i Omer kreću u potragu za dijamantima i tako stječu povjerenje jedno u drugo. Ipak, njihove tajne ne dopuštaju im da se zbliže.

 

Za više informacija o seriji posjetite link Ljubav i novac.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju