'Prijatelji' su tijekom vremena ugostili mnoštvo poznatih, što holivudskih lica, što ostalih celebrityja. Tko su oni i koje su uloge odigrali u seriji, pročitajte u sljedećem članku!

Osim genijalne šestorke koja je osvajala srca mnogih pratitelja, u kultnoj seriji 'Prijatelji' gostovali su mnogi poznati glumci koji su začinjavali odnose između likova.

Vjerojatno najpoznatija cameo uloga bila je Brada Pitta koji je glumio Willa Colberta, srednjoškolskog Rossovog prijatelja koji mrzi Rachel, s obzirom da mu se u srednjoj neprestano rugala zbog debljine. Zanimljivo, upravo su Brad i Jennifer tada bili u braku.

Julia Roberts također je glumila u seriji i to ulogu Chandlerove školske kolegice Susie, a  u istoj se epizodi pojavilo još jedno značajno holivudsko ime – Jean Claude van Damme!

Kristin Davis glumica je koju je proslavio serijal 'Seks i grad'. Međutim, u Prijateljima' je gostovala kao Joeyjeva žena za 'jednu noć'.

Denise Richards ovaj je američka glumica utjelovila Cassie, djevojku koja je svojom ljepotom zasjenila je Chandlera, Rossa pa čak i Phoebe. 

John Stamos, neodoljivi ujak iz serije 'Puna kuća', svojim je šarmom osvojio Chandlera koji želi da on bude donor sperme za njegovo dijete s Monicom. 

Dakota Fanning kao osmogogišnja djevojčica glumila je u 'Prijateljima' i dala ozbiljne savjete Joeyju koji je nesretan jer će se Monica i Chandler preseliti. 

Seriju 'Prijatelji' pratite od ponedjeljka do nedjelje na Doma TV-u.



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju