Doma TV donosi drugu sezonu serije o uzbudljivom svijetu odjela Navy CIS-a LA!

Reper LL Cool J i Chris O'Donnell uz podršku cijele ekipe nastavljaju obavljati tajne zadatke preuzimanjem lažnih identiteta, koristeći najnapredniju tehnologiju te stavljaju svoje živote na kocku da bi ostvarili svoj cilj: osigurali nacionalnu sigurnost.

Na samome početku druge sezone ekipa će surađivati s losanđeleskom policijom kako bi riješila slučaj koji uključuje drogu, trgovanje ljudima i pranje novca. Također, istražuju ubojstvo marinca s velikim sigurnosnim ovlastima koji je nađen mrtav i bez jedne šake na parkiralištu na Beverly Hillsu. U novoj sezoni Navy CIS LA traži i jedinog svjedoka koji može prepoznati ubojice promijenjena lica.

Ubojstvo trgovca starinama istražitelji rješavaju u dvije povezane epizode u kojima traže jednu malu knjižicu punu povjerljivih informacija. Druga sezona donosi i potragu za osobom odgovornom za krađu povjerljivog dokumenta iz Pentagona prije nego što ga pogrešne osobe uspiju dešifrirati, ali i tajni pothvat u kojem sudjeluju korumpirani policajci i vojno osoblje te Callen i Sam pokušavaju razotkriti tu nezakonitu operaciju glumeći prometne policajce na autocesti.

U jednom od nastavaka nastradat će i Deeks... Naoružani najnovijom high-tech opremom i redovito u situacijama opasnim po život, članovi ove usko povezane jedinice oslanjaju se jedni na druge ne bi li učinili ono što je potrebno za zaštitu nacionalnih interesa!

Seriju 'Navy CIS LA' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju