Životi agenata ovog su puta dovedi u veliku opasnost

Navy CIS 12. sezona - 3
,
hr_HR

Doma TV prikazuje dvanaestu sezonu kriminalističke hit serije 'Navy CIS', koja prati skupinu specijalnih agenata pod vodstvom Leroyja Jethra Gibbsa u istragama različitih zločina povezanih s Mornaricom, od ubojstava i špijunaže do terorizma. Uz obilnu dozu humora koja proizlazi iz zabavne dinamike unutar Gibbsova tima agenata, ova se serija razlikuje od uobičajenih proceduralnih kriminalističkih serija.

Vraća se već dobro uhodana ekipa specijalnih agenata koji se ne libe suočiti s najopasnijim zločincima i teroristima koji prijete sigurnosti Mornarici SAD-a, ali i američkih građana.

Specijalni agent Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon) bivši je nadnarednik u Mornarici koji nadgleda i vodi ovu šaroliku ekipu boraca protiv zločina, koja uključuje oštroumnog agenta Anthonyja DiNozza (Michael Weatherly), agenta Timothyja McGeeja (Sean Murray) koji briljira u radu s računalima, vrckavu forenzičarku Abby Sciuto (Pauley Perrette), iskusnog patologa dr. Donalda Mallarda zvanog 'Ducky' i njegova štićenika, pomoćnika patologa Jimmyja Palmera.

Ekipi se u prošloj sezoni pridružila i agentica Eleanor Bishop (Emily Wickersham) koja se specijalizira za procjenu međunarodnih prijetnji. Njihove operacije još uvijek nadgleda direktor NCIS-a Leon Vance (Rocky Carroll).

U dvanaestoj sezoni, gledatelji će pratiti nove izazove koje očekuju Gibbsovu ekipu. Na samom početku sezone, Gibbs i McGee putuju u Rusiju kako bi sigurno otpratili kući NCIS-ova računalnog inženjera koji je povezan s povjerljivim informacijama, no njihova je misija ugrožena i prisiljeni su nestati s mreže dok ih lovi ruska plaćenička skupina.

U međuvremenu, tim u Washingtonu mahnito koristi sve resurse i kontakte među agencijama koje imaju kako bi locirali nestale članove svojega tima. Ducky i agentica Ellie Bishop putovat će u London kako bi istražili povezanost Duckyjeva prijatelja iz djetinjstva s njihovim novim slučajem, a tim će se baviti i istragom prevarantske humanitarne organizacije koja iskorištava ljude u potrazi za nestalim pripadnicima američke vojske.

Agent DiNozzo će se u sklopu istrage ubojstva vratiti na vojnu akademiju koju je pohađao kao tinejdžer, a cijela će se ekipa baviti napetim slučajem s terorističkom skupinom koja regrutira djecu preko interneta, u kojem će životi agenata biti dovedeni u veliku opasnost, u samoj završnici sezone!

Epizode dvanaeste sezone serije 'Navy CIS' pratite od 15. lipnja na Domi TV.
 Tagovi