.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Živa meta, 13. - 15. siječnja

img placeholder
,
hr_HR

Ljudi imaju tajne, a tajne mogu biti opasne. No nitko na kraju ne zaslužuje umrijeti. Ovo je misao vodilja Christophera Chancea (Mark Valley), tajanstvenog sigurnosnog agenta. Kako bi pod svaku cijenu zaštitio život svog klijenta Christopher se vješto prerušava i preuzima brojne identitete te tako postaje živa meta umjesto svojih klijenata.

6. ep. - 13. siječnja

Chance (Mark Valley) mora ući, a zatim i izaći iz maksimalno osiguranoga nebodera u kojem je uprava tvrtke proizvođača oružja, jer je unajmljen da spasi genijalnog inženjera kojeg poslodavci ubojice drže zatočenoga.

7. - 8. ep. - 14. siječnja

Chance (Mark Valley) se ponovno susreće s vatrenom bivšom ljubavi i to u Južnoj Americi. Chance tamo ide kako bi spasio arheologa koji je zbog svog otkrića izgubljenoga blaga postao ciljem ubojitog lovca na nagrade i južnoameričke vojske.Djelići Chanceove (Mark Valley) prošlosti dolaze u središte pozornosti, kada unovači agenticu FBI-a Emmu Barnes (Emmanuelle Vaugier) kako bi mu pomogla spriječiti namjeru njegovog bivšeg partnera da ubije stranoga dužnosnika. Istodobno, Guerrero (Jackie Earle Haley) testira poznato lice kao pridošlicu u ekipu.

9. - 10. ep. - 15. siječnja

Chance (Mark Valley) je nokautiran kad u Beču upozna predivnu kćer bivšeg prvaka u teškoj kategoriji. Chane mora uskočiti u ring kako bi zaštitio borca u bijegu od nemilosrdnoga biznismena.Chance (Mark Valley) putuje na udaljeni otok kraj Aljaske kako bi pronašao nestalu liječnicu i razotkrio umiješanost industrijskoga diva u smrt rudarskog poslovođe.

 


 Tagovi