.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Živa meta, 3. - 7. siječnja

img placeholder
,
hr_HR

Ljudi imaju tajne, a tajne mogu biti opasne. No nitko na kraju ne zaslužuje umrijeti. Ovo je misao vodilja Christophera Chancea (Mark Valley), tajanstvenog sigurnosnog agenta. Kako bi pod svaku cijenu zaštitio život svog klijenta Christopher se vješto prerušava i preuzima brojne identitete te tako postaje živa meta umjesto svojih klijenata. Snimljena

1. ep. - 3. siječnja

Chancea (Mark Valley) unajme kako bi štitio konstruktoricu prvoga superbrzog vlaka u Kaliforniji. Vlak je na svom prvom putovanju te ide iz Los Angelesa prema San Francisco. Stephanie (Tricia Helfer) je inženjerku koja se boji da netko pokušava sabotirati njezino djelo.

2. ep. - 4. siječnja

Chance (Mark Valley) i Winston (Chi McBride) moraju zaštiti klijenata za kojeg ne znaju kao izgleda. S obzirom na to da se klijent nalazi u putničkom avionu. Chance i Winston osim njegove zaštite imaju još problema njihov avion u kojem se nalaze i ubojice nailazi na jake turbulencije.

3. ep. - 5. siječnja

Chance (Mark Valley) se utrkuje s vremenom i upada na otmjeno primanje u ruskom veleposlanstvu kako bi otkrio prijateljeva ubojicu. Kad se umiješa u međunarodni posao s oružjem, nailazio na dostojnu protivnicu, prekrasnu ženu.

4. ep. - 6. siječnja

Chanceu (Mark Valley) je potrebno čudo kako bi zaštitio bivšeg lopova od osvetoljubivih bivših suradnika. U sve to Chance i njegov klijent trebaju spasiti neprocjenjiv vjerski artefakt skriven u udaljenome kanadskom samostanu.5. ep. - 7. siječnja 

Chancea (Mark Valley) unajme da štiti okružnu tužiteljicu koja bježi od svoje obiteljske prošlosti. Okružna tužiteljica je ujedno i cilj ubojica i to zbog svoje istrage o obitelji koja se bavi organiziranim kriminalom.
 

 

 Tagovi