novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Živa meta, 3. - 4. veljače

Živa meta
,
hr_HR

Kako bi pod svaku cijenu zaštitio život svog klijenta Christopher se vješto prerušava i preuzima brojne identitete te tako postaje živa meta umjesto svojih klijenata.

2. sez., 5. - 6. ep. - 3. veljače

Kad Chance i ekipa pomognu klijentu koji pati od retrogradne amnezije da sazna tko je i zašto ga netko želi ubiti, Winston je prisiljen zamoliti za pomoć svoju bivšu ženu Michelle (Tracie Thoms). U ulozi J. D.-ja pojavljuje se Roger Bard (Kućanice). Nick Chinlund (Dan obuke, Opasan let) pojavljuje se u ulozi poručnika Browarda.

Nakon pokušaja ubojstva naoko bezopasne obitelji, ekipa tijekom sezone odmora putuje u nešto što njima predstavlja sami pakao - predgrađe. Chance i Guerrero u sklopu tajnog zadatka imaju dosadan uredski posao, Winston se pridružuje klubu ljubitelja knjiga, a Ames dežura na srednjoškolskoj zabavi. Pokušavaju odgonetnuti koji je član obitelji meta i zašto. John Michael Higgins (Reci da, Moćni vjetar, For Your Consideration, Prikraćeni) pojavljuje se u ulozi Richarda Applebauma, a Rebecca McFarland (Dva i pol muškarca) glumi Rachel Applebaum.

2. sez., 7. - 8. ep. - 4. veljače

U ovoj dvosatnoj epizodi, Chanceovo i Ilsino partnerstvo stavljeno je na kušnju kad Chanceova stara ljubav zatraži pomoć u spašavanju otetog kolege iz šaka okrutnoga južnoameričkog diktatora. U međuvremenu, Winston, Guerrero i Ames moraju spasiti privatnog istražitelja Harryja (Tony Hale: Chuck, Prikraćeni), čiji je život u opasnosti nakon propalog slučaja.

Winston, Guerrero i Ames moraju spasiti neopreznog privatnog istražitelja čiji je život u opasnosti nakon neuspješnog slučaja.
 

Seriju 'Živa meta' pratite vikendom na Domi TV.Tagovi