.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Živa meta, 13. - 14. siječnja

Živa meta
,
hr_HR

Kako bi pod svaku cijenu zaštitio život svog klijenta Christopher se vješto prerušava i preuzima brojne identitete te tako postaje živa meta umjesto svojih klijenata.

1. sez., 5. - 6. ep. - 13. siječnja

U ulozi Allyson pojavljuje se Kristin Lehman.
Chancea (Mark Valley) unajme da štiti okružnu tužiteljicu koja bježi od svoje obiteljske prošlosti. Okružna tužiteljica je ujedno i cilj ubojica i to zbog svoje istrage o obitelji koja se bavi organiziranim kriminalom.

Pojavljuju se sljedećie gostujuće uloge:Martin Gleeson (Kevin Weisman), Mitch Pileggi (Leonarda Kreesea), Laylu (Autumn Reeser), Vivian Cox (Garcelle Beauvais-Nilon).
Chance (Mark Valley) mora ući, a zatim i izaći iz maksimalno osiguranoga nebodera u kojem je uprava tvrtke proizvođača oružja, jer je unajmljen da spasi genijalnog inženjera kojeg poslodavci ubojice drže zatočenoga.

1. sez., 7. - 8. ep. - 14. siječnja

Gostujuće uloge su Doug (Kris Marshall), Bertram (Kim Coates) i Maria (Leonor Varela).
Chance (Mark Valley) se ponovno susreće s vatrenom bivšom ljubavi i to u Južnoj Americi. Chance tamo ide kako bi spasio arheologa koji je zbog svog otkrića izgubljenoga blaga postao ciljem ubojitog lovca na nagrade i južnoameričke vojske.

Djelići Chanceove (Mark Valley) prošlosti dolaze u središte pozornosti, kada unovači agenticu FBI-a Emmu Barnes (Emmanuelle Vaugier) kako bi mu pomogla spriječiti namjeru njegovog bivšeg partnera da ubije stranoga dužnosnika. Istodobno, Guerrero (Jackie Earle Haley) testira poznato lice kao pridošlicu u ekipu.

Seriju 'Živa meta' pratite vikendom na Domi TV.
 

 Tagovi