Zekoslav Mrkva

Zekoslav Mrkva na dijeti
,
Zekoslav Mrkva na dijeti
hr_HR

PON - SUB 09.40

Doma TV na male ekrane donosi otkačenog pametnjakovića i ljubitelja slasnih mrkvica i dobrih smicalica, Zekoslava Mrkvu!

Nema te situacije iz koje se Zekoslav ne može izvući kao pobjednik – ništa ga ne može pretjerano uzrujati, a na sve ima odgovor kojim „neprijatelja“ kao od šale izbaci iz takta. Što će Zekoslav sljedeće smisliti i u kakve će se neprilike ovoga puta uvaliti?

'Zekoslav Mrkva' serijal je nadahnutih priča ispunjenih smijehom, klasičnim podvalama i nerijetko sarkastičnim pošalicama koje mudri Zekoslav Mrkva smišlja za svoje prijatelje i neprijatelje. Grickajući svoju mrkvicu, on dolazi do ideja kojima ostale likove iz svijeta Looney Tunesa redovito dovodi do ludila.

Crtani filmovi 'Zekoslav Mrkva' ne bi bili toliko zanimljivi da se u svakoj epizodi ne upletu simpatični likovi s vlastitim prepoznatljivim manama i vrlinama, kao što su patak Dodo, Tasmanijska neman ili nespretni lovac Milivoj. Zekoslava i ostatak ekipe pratit ćemo u različitim ludorijama i zabavnim radnjama koje nerijetko završe potpuno neočekivano. Uz njih ni malim, ali ni velikim gledateljima nikako ne može biti dosadno!

 

Crtić 'Zekoslav Mrkva' pratite od ponedjeljka do nedjelje u jutarnjem terminu na Doma TV-u!

 

 Tagovi