.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Zdravlje na kvadrat, 24. prosinca

img placeholder
,
hr_HR

Jedinstvena savjetodavna emisija "Zdravlje na kvadrat" donosi brojne teme iz zdravstva, medicine, načina življenja, prehrane, navika i raznih drugih aspekata življenja.

61. ep. - 24. prosinca

Pred vratima su Božić i Nova Godina. Mnogi, u ovo predblagdansko vrijeme, ali i za same blagdane, pretjeruju s unošenjem hrane i pića u svoj organizam. Novinari "Zdravlja na kvadrat" istražili su zašto se u vrijeme blagdana ljudi toliko okreću hrani?

Dekompresijska terapija kralježnice je izrazito uspješna ne operativna procedura za uklanjanje bolova i raznih drugih tegoba uzrokovanih problemima kralježnice. U tretmanu ove procedure koristi se sofisticirana oprema u kombinaciji s modernim stolovima za trakcijsku terapiju. Kako se radi dekompresijska terapija pogledajte u ovotjednom "Zdravlju na kvadrat".

Poremećaj na dva pola. S jedne strane depresija, s druge manija. Poprilično zbunjujuće i teško. Govorimo u "Zdravlju na kvadrat" o bipolarnom poremećaju tj. poremećaju raspoloženja.


Jeste li se ikada našli u situaciji da ne želite izuti obuću u društvu? Jeste li ikada osjećali sram zbog neugodnog mirisa svojih stopala? Ako je to tako, u ovotjednom "Zdravlju na kvadrat" doznajte zašto nastaje neugodan miris nogu te kako ga se riješiti?

 

 

Često smo, u godini iza nas, govorili o obveznom i dopunskom zdravstvenom osiguranju. Za Vas su novinari emisije "Zdravlje na kvadrat" istraživali razlike, i doznali zašto je dobro imati policu dopunskog zdravstvenog osiguranja.


Kosa je dio nas i često kroz nju izražavamo svoje raspoloženje i karakter. Nije neobično da ju stiliziramo na razne načine, neki i svakodnevno. Kako tretiranje kose utječe na njezino zdravlje i ljepotu doznajte u ovotjednom "Zdravlju na kvadrat".

Kao mala plašila se stomatologa. Dok je vadila krv znale su je držati i četiri tete kako bi se smirila. Danas se u njoj ne smiruje ljubav iz djetinjstva – ona prema gimnastici. Zato smo ju i odveli u gimnastičku dvoranu i porazgovarli s njom o sportu, hrani, zdravlju. Ivana Kindl gošća je rubrike "Zdravlje s poznatima".

 

Emisiju 'Zdravlje na kvadrat' ne propustite pratiti subotom na Domi TV.Tagovi