Zakon braće, 6. - 10. svibnja

Zakon braće, 1. sezona - 4
,
Zakon braće, 1. sezona - 4
hr_HR

Lincoln Burrows osuđen je na smrtnu kaznu i trebao bi biti pogubljen za nekoliko mjeseci zbog ubojstva za koje je njegov mlađi brat Michael siguran da nije počinio.

1. sezona, epizoda 21 - 6. svibnja

Nakon što Michael uspije nagovoriti Popea da prebaci Lincolna u drugi odjel, svi su spremni za bijeg preko žice, a do Sarinog ureda stižu neokrznuti. Veronica i Nick shvaćaju kako su se preduboko uvalili, a agent Kellerman pomaže potpredsjedniku Reynoldsu da se smiri prije važne debate. Westmoreland otkriva svoju dugo čuvanu tajnu.

1. sezona, epizoda 22 - 7. svibnja

Za vrijeme bijega, upravitelj Pope i kapetan Bellick započinju istragu kako bi otkrili bjegunce. Michael i ostatak ekipe mora stići do aviona prilično brzo, sada kada im je policija za petama. Veronica za to vrijeme otkriva itekako važne dokaze koji bi se lako mogli pokazati ključnima za dokazivanje Lincolnove nevinosti. Potpredsjednik je jako zabrinut, misleći da gubi svoj autoritet.

2. sezona, epizoda 1 - 8. svibnja

Prošlo je osam sati od bijega, a Michael, Lincoln, Sucre, C-Note i Abruzzi pokušavaju umaći svojim tragačima. Bellick je prisiljen predati kontrolu nad istragom specijalnom agentu FBI-ja Alexanderu Mahoneu, čija će lukavost i snalažljivost Michaelu zadati mnogo problema. Zbog predoziranja, stanje doktorice Tancredi je kritično. T-Bag se suočava s velikim izazovom.

2. sezona, epizoda 2 - 9. svibnja

Mahone pokušava namamiti bjegunce koristeći zatvorenog L.J.-a, ali Michael i Lincoln smišljaju plan kako ga osloboditi. Sucre, Abruzzi i C-Note također imaju novi plan, ali on se odnosi samo na bijeg. Za to vrijeme, Bellick i Pope osjećaju kako će uskoro snositi posljedice zbog loših poteza tijekom hvatanja bjegunaca. Tweener se ubaci u skupinu sveučilištaraca na praznicima.

2. sezona, epizoda 3 - 10. svibnja

Michael i ranjeni Lincoln očajnički pokušavaju prevariti Mahonea koji im je opasno na tragu. Saru u spavaćoj sobi iznenadi neočekivana osoba. Nakon suspenzije, Bellick regrutira novog partnera u hvatanju bjegunaca. Sucre i C-Note dogovaraju susret sa svojim obiteljima, bez obzira na opasnost.

 

Seriju 'Zakon braće' ne propustite gledati od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi