Zakon braće, 3. sezona

Zakon braće, 3. sezona - 5
,
Zakon braće, 3. sezona - 5
hr_HR

PON - PET 01.40

(Prison break), SAD, 2007.-2008., akcijska serija
Tvorac serije: Paul Scheuring
 

Glume:
Dominic Purcell ………………. Lincoln Burrows
Wentworth Miller……………… Michael Scofield
William Fichtner………………. Alexander Mahone
Amaury Nolasco……………… Fernando Sucre
Wade Williams ……………….. Brad Bellick


Doma TV donosi treću sezonu uspješne serije 'Zakon braće' koja prati dvojicu složne braće i grupu zatvorenika na svom putu prema slobodi.

U dramatičnoj, napetoj i akcijom ispunjenoj trećoj sezoni, braća Scofield i Burrows vraćaju se iza rešetaka. Zarobljeni u zloglasnom zatvoru, prisiljeni su još jednom smisliti riskantan bijeg s mjesta na kojem je svatko osuđen na propast.

O glumcima:

Dominic Purcell (Lincoln Burrows)
Dominic Purcell odrastao je u Australiji i učio je na prestižnom kazalištu Australian Theater for Young People. Nakon toga je nastavio na studij glume na Western Australian Academy of Performing Arts (WAAPA) koji su pohađali i njegovi kolege Hugh Jackman te Francis O'Connor.

Wentworth Miller (Michael Scofield)
Wentworth Miller odrastao je u njujorškom Brooklynu i diplomirao je na Sveučilištu Princeton, a kao glumac i scenarist radio je i na televiziji i na filmu. Za ulogu Michaela Scofielda u prvoj sezoni serije Zakon braće 2006. je godine bio nominiran za nagradu Zlatni globus u kategoriji najboljeg glumca u televizijskoj seriji.

Amaury Nolasco (Fernando Sucre)
Amaury Nolasco Portorikanac je koji je studirao glumu na American British Dramatic Arts Schoolu u New Yorku. Glumio je u nekoliko popularnih televizijskih serija kao što su CSI: Ekipa za očevid, Hitna služba te George Lopez, a onda je dobio prvu veliku sporednu ulogu Orangea Juliusa u hitu Prebrzi i prežestoki.

Wade Williams (Brad Bellick)
Wade Williams možda je poznat po svojoj ulozi opakog nasilnika, nadzornika Brada Bellicka u FOX-ovoj hit seriji Zakon braće, no u stvarnom je životu nježan i inteligentan otac i suprug koji voli kuhati, slika akvarele umjesto da piše pisma i ima završen magistarski studij na Sveučilištu Rutgers. Svoju je plodnu karijeru sagradio na televiziji, filmu i u kazalištu.

William Fichtner (Alexander Mahone)
William Fichtner pojavljivao se u širokom rasponu uloga na filmu, televiziji i u kazalištu te nastavlja raditi na svom prepoznatljivom ugledu jednog od najsvestranijih i najdarovitijih glumaca bilo u komediji, drami, akciji ili kao karakterni glumac.

 

Napetu i akcijom ispunjenu treću sezonu serije 'Zakon braće' pratite od  ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u! Više o sezoni pročitajte OVDJE.Tagovi