Zakon braće, 25. - 31. svibnja

Slika nije dostupna
,
Slika nije dostupna
hr_HR

U dramatičnoj, napetoj i akcijom ispunjenoj seriji otkrit ćete svijet iza rešetaka u kojem braća iz dana u dan nailaze na prepreke i izazove na svom putu prema slobodi...

1. sezona, epizoda 17 - 18 - 25. svibnja

Lincoln je zabrinut za Michaela, koji se ne može prisjetiti važnih dijelova zatvorske građevinske strukture. Kada ga uz to upravitelj još i premjesti u samicu, Michael umalo poludi od očaja. Sucre je zadužen paziti da nitko ne pronađe rupu u zidu u sobi u kojoj se čuvari odmaraju. L.J. konačno pronalazi Kellermana.

Pokušavajući se prisjetiti dijela tetovaže sa zatvorskom strukturom, Michael se ponaša prilično čudno te namjerno završi na psihijatrijskom odjelu kako bi zamolio Haywirea za pomoć. Ostali članovi ekipe moraju se udružiti kako bi spriječili Bellicka da drugima dodijeli Michaelovu i Sucreovu trenutno praznu ćeliju.

1. sezona, epizoda 19 - 20 - 26. svibnja

Michaelu po svaku cijenu treba ključ bolničkog odjela, pa će ga na sve načine pokušati nabaviti od Sare. Za to vrijeme, Lincoln otkriva ulogu svoga oca u događajima koji su mu uništili život, a još jedan zatvorenik doznaje za postojanje plana za bijeg. Tweener je već očajan u nastojanjima izbjegavanja Avocadova zlostavljanja.

S obzirom na to da je njihova rupa otkrivena, Westmoreland traži od Michaela da se planirani bijeg ubrza, no time samo približi Bellicka konačnom raskrinkavanju. Michael mora odlučiti želi li uključiti Saru, čija će se odanost pokazati upitnom. Veronica neočekivano doznaje kako jedan od njezinih saveznika ima prijatelja koji služi kaznu u Fox Riveru.

1. sezona, epizoda 21 - 22 - 27. svibnja

Nakon što Michael uspije nagovoriti Popea da prebaci Lincolna u drugi odjel, svi su spremni za bijeg preko žice, a do Sarinog ureda stižu neokrznuti. Veronica i Nick shvaćaju kako su se preduboko uvalili, a agent Kellerman pomaže potpredsjedniku Reynoldsu da se smiri prije važne debate. Westmoreland otkriva svoju dugo čuvanu tajnu.

Za vrijeme bijega, upravitelj Pope i kapetan Bellick započinju istragu kako bi otkrili bjegunce. Michael i ostatak ekipe mora stići do aviona prilično brzo, sada kada im je policija za petama. Veronica za to vrijeme otkriva itekako važne dokaze koji bi se lako mogli pokazati ključnima za dokazivanje Lincolnove nevinosti. Potpredsjednik je jako zabrinut, misleći da gubi svoj autoritet.

2. sezona, epizoda 1 - 2 - 28. svibnja

Prošlo je osam sati od bijega, a Michael, Lincoln, Sucre, C-Note i Abruzzi pokušavaju pobjeći svojim tragačima. Bellick je prisiljen predati kontrolu nad istragom specijalnom agentu FBI-ja Alexanderu Mahoneu, čija će lukavost i snalažljivost Michaelu zadati mnogo problema. Zbog predoziranja, stanje doktorice Tancredi je kritično. T-Bag se suočava s velikim izazovom.

Mahone pokušava namamiti bjegunce koristeći zatvorenog L.J.-a, ali Michael i Lincoln smišljaju plan kako ga osloboditi. Sucre, Abruzzi i C-Note također imaju novi plan, ali on se odnosi samo na bijeg. Za to vrijeme, Bellick i Pope osjećaju kako će uskoro snositi posljedice zbog loših poteza tijekom hvatanja bjegunaca. Tweener se ubaci u skupinu sveučilištaraca na praznicima.

2. sezona, epizoda 3 - 4 - 29. svibnja

Michael i ranjeni Lincoln očajnički pokušavaju prevariti Mahonea koji im je opasno na tragu. Saru u spavaćoj sobi iznenadi neočekivana osoba. Nakon suspenzije, Bellick regrutira novog partnera u hvatanju bjegunaca. Sucre i C-Note dogovaraju susret sa svojim obiteljima, bez obzira na opasnost.

Bellick uhvati Michaela i ekipu, ali se ubrzo pokaže kako ga nimalo ne zanima novac od policijske nagrade, nego nešto drugo, mnogo vrednije. Zajedno s Michaelom, Lincolnom i Nikom, Bellick želi pronaći novac koji je Westmoreland opljačkao i sakrio još 1971. godine. Kellerman prati Saru, koja konačno primi dugo očekivani telefonski poziv. Abruzzi ponovno traži Fibonaccija, kako bi stvari riješio jednom za svagda.

2. sezona, epizoda 5 - 6 - 30. svibnja

Michael i Lincoln žele što prije locirati ranč Double K, na kojem je Westmoreland sakrio ukradene milijune, ali ni po čemu ne mogu biti sigurni o kojem se točno posjedu radi. Sucre žurno odlazi u Las Vegas kako bi spriječio udaju Maricruz za njegovog rođaka Hectora. C-Note se uspijeva ukrcati na vlak. Mahone dobiva važan paket.

Shvativši da se Westmorelandovo blago nalazi ispod bloka kuća, Michael mora pronaći način da mu T-Bag predoči mapu, nakon čega mora i pronaći put do blaga. Mahone se zainteresira za Cooperovu priču i sve je bliži svojoj lovini. Haywireovo se putovanja nastavlja, a Sucre naleti na poznanika kojeg je htio izbjeći.

2. sezona, epizoda 7 - 8 - 31. svibnja

Michael, Sucre, T-Bag i C-Note uspiju se dočepati novca, ali Sucre se ne želi pridržavati dogovora. Nervozni Lincoln spreman je na rizik kako bi došao do LJ-a, koji je sve nestrpljiviji zbog bijega. Kellerman preispituje svoju odanost i profesionalnost nakon što se Sara nađe na Tvrtkinom popisu za odstrel. Mahone stavlja Tweenera na ultimativni test, pribjegavajući sili kako bi doznao istinu.

U svojim nastojanjima da dođe do novca Sucre nailazi i na neočekivane prepreke, naime jedina šansa za bijeg nalazi se preko rijeke koja krije smrtonosnu zamku. Sara i Kellerman utrkuju se s vremenom kako bi tragove koje je Michael ostavio za sobom spojili u smislenu cjelinu. Lincoln se konačno nalazi s LJ-om, ali Bellick i njegov partner još uvijek nisu odustali od potrage za bivšim zatvorenicima.

Uzbudljivu seriju 'Zakon braće' pratite od ponedjeljka do nedjelje u večernjem terminu na Doma TV-u.

 Tagovi