Zakon braće, 20. - 24. svibnja

Zakon braće, 2. sezona - 2
,
hr_HR

Lincoln Burrows osuđen je na smrtnu kaznu i trebao bi biti pogubljen za nekoliko mjeseci zbog ubojstva za koje je njegov mlađi brat Michael siguran da nije počinio.

2. sezona, epizoda 9 - 20. svibnja

Kako bi došao do dragocjenih informacija o svojem progonitelju, Michael posjeti njegovu bivšu suprugu, od koje doznaje puno o Mahoneovoj mračnoj prošlosti. Izgleda da su se LJ i Lincoln našli na kraju puta, a T-Bag doživi neugodno iznenađenje kada ga Bellick uhvati iz zasjede te mu jasno da do znanja kako neće stati dok ne sazna gdje je novac. C-Noteova supruga mora izabrati između kćeri i supruga.

2. sezona, epizoda 10 - 21. svibnja

Michael se konačno sureće sa Sarom, ali njih dvoje neće dugo uživati jer im je Mahone na tragu, a on će se, zajedno s Kellermanom, potruditi i da ostanu razdvojeni. Na putovanju s LJ-om, Lincoln susreće i svoga oca. Sucre očajnički pokušava stupiti u kontakt s Maricruz, a Bellick uspijeva natjerati T-Baga da mu otkrije tajnu, i to na brutalan način.

2. sezona, epizoda 11 - 22. svibnja

Kako bi se uspio ponovno spojiti s Michaelom, Lincoln se mora pozdraviti s drugom voljenom osobom, LJ-om. Michaelov se, na prvi pogled, odličan plan krađe aviona za bijeg ipak izjalovi. T-Bag uspije pobjeći policiji, ali za to će morati platiti ogromnu cijenu. Kellerman bez imalo oklijevanja muči Saru kako bi saznao što ga zanima.

2. sezona, epizoda 12 - 23 svibnja

Iako im je Mahone opasno blizu, Michael, Lincoln, njihov otac i Sucre ipak planiraju ukrasti avion. Michael i otac konačno se pomire, ali će Aldo to platiti svojim životom, zbog čega se Michael i Lincoln odluče direktno suočiti s progoniteljima. Hitna potreba za bolničkom intervencijom natjerat će C-Notea na veliki rizik. Sara se uspijeva osloboditi svog mučitelja.

2. sezona, epizoda 13 - 24. svibnja

Bellick se vraća u Fox River, ali ga to nimalo ne veseli. Michael i Lincoln bi mu se uskoro mogli pridružiti, ali će se Mahone i Kellerman pošteno potruditi da do tamo ne stignu živi. Sucreov avion, kojim se on nadao pobjeći, ima tehničkih problema, a T-Bag iznenada posjeti gospođu Hollander.

Seriju 'Zakon braće' ne propustite gledati od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi