Zaboravljeni slučaj, 7. - 11. siječnja

Zaboravljeni slučaj 5. sezona
,
Zaboravljeni slučaj 5. sezona
hr_HR

Hvaljena američka kriminalistička serija na Doma TV-u!

5.sez., 7. - 8. ep. - 7. siječnja

Ljudski ostaci pronađeni na dnu bunara odgovaraju Audrey Metz koja je nestala 30. listopada 1938., one večeri kad je slavna radiodrama „Rat svjetova“ Orsona Wellesa mnoge uvjerila da je u tijeku prava invazija Marsovaca. U međuvremenu Verin slučajni susret s Toni u bolnici mogao bi značiti novu priliku.


Pronalazak trupla u jednom skladištu otkriva serijskog ubojicu koji je u nekoliko godina ubio četiri afroamerička dječaka. Kad tijelo nedavno nestalog dječaka pronađu u brodskom kontejneru, otkriće ostataka triju žrtava nestalih između 1999. i 2003. uvjeri tim da imaju posla sa serijskim ubojicom.
 

5.sez., 9. - 10. ep. - 8. siječnja

Tinejdžerica čija je smrt 1963. proglašena samoubojstvom preinačuje se u ubojstvo kad svjedok kaže da nije skočila s mosta kao što se prvotno vjerovalo, nego je bačena u rijeku. Svjedok koji je tog dana bio na mostu tvrdi da je čuo automobil i zvuk pada u vodu, a ubrzo zatim pokraj njega je plutalo tijelo. Istraga otkriva da je žrtva Samantha „Sam“ Randall zapravo bila muškarac.


Lillyn tim istražuje ubojstvo iz 1982. muškarca koji je bio optužen da je nekoliko kolegica studentica silovao nakon što su izašli na spoj. Detektivima ne manjka osumnjičenih kad žrtvu povežu s nekoliko silovanja u kampusu.
 


5.sez., 11. - 12. ep. - 9. siječnja

Tim ponovno otvara slučaj Amerikanca japanskog podrijetla koji je 1945. ubijen za vrijeme nogometne utakmice vojske i mornarice nakon što se otkrije da je prvotna istraga možda pogriješila.
Eksploziju bombe u svlačionici sportske dvorane povežu sa sličnim bombama koje su ubile mladog zaposlenika trgovine 1999., oslijepile jednog oca i muža 2001., a zatim ubile muškarca u bolnici 2003.

Detektivi ubrzo uviđaju da imaju posla sa serijskim bombašem te moraju zaštititi sljedeću metu prije nego što bombaš stigne do nje. U međuvremenu Scotty i pomoćnica okružnog tužitelja Thomas podižu vezu na novu razinu.
 


5.sez., 13. - 14. ep. - 10. siječnja

Tim ponovno otvara slučaj ubojstva 17-godišnjakinje iz 1998. kad njezina oca uhite zbog premlaćivanja drugog djeteta. Tijekom istrage tim otkriva da je žrtva bila povezana s neonacističkom skupinom koja je u ono doba bila osumnjičena za još jedno neriješeno ubojstvo.


Nakon što tragove krvi povežu s nestalim tinejdžerom, tim ponovno otvara slučaj dječaka koji je 2006. nestao iz škole za djecu s teškoćama sa sluhom. U međuvremenu se Veronicin otac opet obraća Miller jer želi upoznati svoju kćer.
 


5.sez., 15. - 16. ep. - 11. siječnja
 

Krv muškarca uhićenog u Zapadnoj Virginiji podudara se s krvlju pronađenom na mjestu otmice žene koja je 2007. u Philadelphiji oteta s proslave vlastitih zaruka. Dok Lilly i Scotty voze neidentificiranog muškarca u Philadelphiju, otkrivaju da je on i prije otimao i zatočio žene, a tek kada bi izgubile nadu, dopustio bi im da umru. Kad shvate da bi njegova posljednja žrtva još mogla biti živa, vožnja postaje igra živaca. Lilly i Scotty ga pokušavaju prisiliti da otkrije gdje se je ona dok ne bude prekasno.


Detektivi istražuju ubojstvo poznatog pljačkaša Petea Doylea nestalog 1997. nakon što njegovu odrezanu ruku pronađu u hladnjaku narkodilera. Doznaju da se Pete, koji je netom izašao iz zatvora, svojski trudio krenuti iznova i živjeti poštenim životom, ali otežavao mu je stari partner koji je želio da se vrati u igru, sin koji je želio krenuti njegovim stopama i policajac koji ga je uhitio. Timu u slučaju pomaže neobični detektiv iz odjela za narkotike Eddie Saccardo koji osvoji sve osim Lilly.
 

Kriminalističku seriju 'Zaboravljeni slučaj' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!Tagovi