Zaboravljeni slučaj, 3. sezona

Zaboravljeni slučaj, 3. sezona - 4
,
Zaboravljeni slučaj, 3. sezona - 4
hr_HR

PON - PET 16.05

(Cold Case), SAD, 2003.-2010., kriminalistička serija
Tvorac serije: Meredith Stiehm

Glume:

KATHRYN MORRIS (Lilly Rush)
Osim što glumi detektivku Lilly Rush u ‘Zaboravljenom slučaju’, Kathryn Morris gledali smo u igranim filmovima ‘Isplata’, ‘Lovci na ubojice’, ‘Specijalni izvještaj’, ‘Umjetna inteligencija’, ‘Posljednja bitka’, ‘Kandidat’, ‘Bolje ne može’, ‘Jerry Maguire’, ‘Stand-ins’, ‘Ghost of a Chance’, ‘Deterrence’ i ‘Uskrsnuće šampiona’ s Joshem Hartnettom i Samuelom L. Jacksonom premijerno prikazanom na filmskom festivalu Sundance. Na malim ekranima gledali smo je u miniserijama ‘And Never Let Her Go’ i ‘Oldest Living Confederate Widow Tells All’ te TV filmovima ‘Inherit the Wind’, ‘Long Road Home’ i ‘Rise and Walk: The Dennis Byrd Story’.

DANNY PINO (Scotty Valens)
Osim što igra detektiva Scottyja Valensa u ‘Zaboravljenom slučaju’, Dannyja Pina na malim ekranima možemo vidjeti u TV filmu ‘Lucy’ u kojem glumi Desija Arnaza te seriji ‘Na rubu zakona’. Pino je na televiziji također glumio u ‘NYPD 2069’, ‘Vatrena točka’, ‘Men, Women and Dogs’ te u filmu ‘Moj prijatelj Flicka’. Ima i bogatu kazališnu karijeru. Glumio je s Madonnom u ‘Up for Grabs’ na londonskom West Endu. Također je s Billyjem Crudupom glumio u predstavama ‘Mjera za mjeru’ i ‘Zimska priča’ na njujorškom festivalu Shakespearea.

JOHN FINN (John Stillman)
Osim što igra poručnika Johna Stillmana u ‘Zaboravljenom slučaju’, John Finn ostvario je uloge u filmovima ‘Tragovi na duši’, ‘Uhvati me ako možeš’, ‘Lovina’, ‘Rat za slavu’, ‘Analiziraj ono’, ‘Shadow Realm’, ‘Livingin Hope’, ‘Carlitov način’ i ‘Slučaj Pelikan’. Na malim ekranima gledali smo ga u gostujućim ulogama u serijama ‘Bez traga’, ‘JAG’, ‘Chicago Hope’, ‘Brooklyn South’, ‘EZ Streets’, ‘Njujorški plavci’, ‘Zakon i red’, ‘Dosje X’, ‘Dawson's Creek’ i ‘Pravda za sve’.

JEREMY RATCHFORD (Nick Vera)
Osim što utjelovljuje detektiva Nicka Veru u ‘Zaboravljenom slučaju’, Jeremy Ratchford ostvario je glavne uloge u filmovima ‘The Barber’, ‘Anđeoske oči’, ‘Dug put kući’ i ‘Moonshine Highway’ te manje uloge u filmovima ‘The Crew’, ‘The Sports Pages’ i ‘Nepomirljivi’. Također glumi u filmu ‘Prljava igra’ s Georgeom Clooneyjem. Ratchford je na malim ekranima igrao u miniseriji ‘Comanche Moon’ te za nagradu Gemini nominiranim ulogama u TV flimu ‘Small Gifts’ i seriji ‘Blue Murder’.

THOM BARRY (Will Jeffries)
Osim uloge detektiva Willa Jeffriesa u ‘Zaboravljenom slučaju’, Thom Barry glumio je u filmovima ‘Time Out’, ‘Prebrzi i prežestoki’, ‘Brzi i žestoki’, ‘Pravila igre’, ‘Air Force One’, ‘Duhovi Mississippija’, ‘Prva liga III’, ‘Dan nezavisnosti’, ‘Američki predsjednik’ i ‘Kongo’. Na malim ekranima možemo ga vidjeti u TV filmovima ‘Predsjednikov čovjek 2’ i ‘Alien Nation: The Udara Legacy’ te u gostujućim ulogama u serijama ‘Bez traga’, ‘JAG’, ‘Zapadno krilo’, ‘Pravda za sve’ i ‘Njujorški plavci’.


Treću sezonu napete kriminalističke serije 'Zaboravljeni slučaj' ne propustite pratiti od utorka do petka na Doma TV-u!

 Tagovi