Zaboravljeni slučaj, 3. - 7. prosinca

Zaboravljeni slučaj, 3. sezona - 6
,
Zaboravljeni slučaj, 3. sezona - 6
hr_HR

Hvaljena američka kriminalistička serija na Doma TV-u!

 4. sez., 6. ep. - 3. prosinca
Tim ponovno istražuje smrt utjecajnog i popularnog radijskog DJ-a iz 1958. kad se ispostavi da nije bila riječ o samoubojstvu.

4. sez., 7. ep. - 4. prosinca
Tim ponovno otvara slučaj ubojstva plahe kućanice i nastavnice iz 1970. Ubrzo otkrivaju da je onomad prolazila buntovnu fazu te odlazila na svingerske zabave, što užasne njezinu kćer.

4. sez., 8. ep. - 5. prosinca
Rush ponovno otvara slučaj nestanka i najvjerojatnije ubojstva bjelkinje koje se zbilo 1975. nakon što se sprijateljila s crnom djevojkom Cherise Tisdale u većinom bijelom gradiću. Crni stanovnici bili su mete rasne mržnje, a prvotno je crni muškarac bio osumnjičen za ubojstvo. No stanovnici gradića okrenuli su se i protiv bijele obitelji zbog prijateljstva s Cherise, pa Rush i njezin tim imaju nove osumnjičene. Na kraju otkrivaju istinu i dolaze i do šokantnog otkrića koje nitko nije očekivao.

4. sez., 9. ep. - 6. prosinca
Zgodni prevarant počini samoubojstvo dok se na njegovu videorekorderu vrti snimka pretile žene s pomoću koje traži dečka, a koja je i dovela do veze. Tim tada otvara slučaj njezina ubojstva iz 1989.

4. sez.,10. ep. - 7. prosinca
Tim ponovno otvara slučaj ubojstva policajca iz 1968. kad zatvorenik na samrti u zamjenu za prijevremeno puštanje kaže da je pronašao drogu u žrtvinu automobilu.

Kriminalističku seriju 'Zaboravljeni slučaj' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!Tagovi