Zaboravljeni slučaj, 28. siječnja - 1. veljače

zaboravljeni slučaj, 6. sezona - 5
,
hr_HR

Ustrajna detektivka Lilly Rush nastavlja se baviti neriješenim ubojstvima, otvarajući davno zaboravljene slučajeve.

6. sezona, epizoda 19 - 20 - 28. siječnja

Kad otkriju tijelo investitora, ispostavi se da je riječ o tvorcu planske zajednice u predgrađu koji je ubijen krajem 1950-ih.

Ponovno se otvara slučaj kubanskog bejzbolaša. Tim istražuje njegov dolazak u Ameriku, ljubavnu aferu i zanemarenu obitelj u pokušaju da riješi slučaj.

6. sezona, epizoda 21 - 22 - 29. siječnja

Prevarant u bilijaru ubijen je 1963. na isti dan kad i predsjednik Kennedy.

Tim ponovno otvara slučaj ubojstva mlade vojnikinje. Saznaju da je prije smrti na vojnoj akademiji bila maltretirana i zlostavljana. U međuvremenu se Lilly Rush suočava s ozbiljnom prijetnjom.

6. sezona, epizoda 23, 7. sezona, epizoda 1 - 30. siječnja

Lilly Rush se gotovo utopi kad sleti s filadelfijskog mosta. Vrati se na posao kao obično i posveti istrazi, ali opazi da se nešto neobično zbiva s njezinim umom.

Ekipa Zaboravljenog slučaja istražuje ubojstvo djevojke koja je umrla u 60-ima na putovanju brodom i za koju se dugo smatralo da je počinila samoubojstvo. Rush je opsjednuta željom da se osveti čovjeku koji zamalo da je nije ubio.

7. sezona, epizoda 2 - 3 - 31. siječnja

Ekipa ponovno otvara istragu o ubojstvu neidentificiranog beskućnika iz 1995. g. kad njegov brat donese dokaze o njegovu identitetu.

Kad je u maloljetničkom zatvoru ubijen 17-godišnjak koji je nevino osuđen, Scotty ipak želi izvršiti obećanje koje je dao dječaku da će ga osloboditi te ekipa otvara slučaj.

7. sezona, epizoda 4 - 5 - 1. veljače

Mladog su jazz-glazbenika, čiji je otac svećenik vrlo striktnih nazora, 1970. g. pretukli na smrt bocom. Istraga je ponovno otvorena na zahtjev žrtvina sina koji u času očeve smrti još nije bio rođen. Rush susreće osobu koju nije očekivala ni u snu.

Ekipa istražuje nestanak i ubojstvo 22-godišnje vojne pilotkinje koja je bila dio civilne pomoći ratnog zrakoplovstva u Drugom svjetskom ratu. Ekipa otkriva da je njezin avion bio sabotiran i mora ispitati osoblje vojne baze da bi otkrila krivca.

 

Kriminalističku seriju 'Zaboravljeni slučaj' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!Tagovi