Zaboravljeni slučaj, 21. - 25. siječnja

zaboravljeni slučaj, 6. sezona - 4
,
hr_HR

Hvaljena američka kriminalistička serija na Doma TV-u!

 6.sez., 9. - 10. ep. - 21. siječnja

Obožavatelj ustrijeljene pin-up djevojke iz 50-ih pronalazi novi trag. Fotografija koja otkriva ubojicu možda se nije slučajno pojavila. Je li pokojna bila žrtva fotografa, menadžera, najboljeg prijatelja ili uhode?

Tim istražuje ubojstvo mladog političara iz 2005. godine.

6.sez., 11. - 12. ep. - 22. siječnja

Kost žene pronađena je u spalionici starog hotela. Riječ je o nestaloj stjuardesi za koju se smatralo da je 1960. pobjegla u Španjolsku s dečkom.
Tim nastavlja istraživati ubojstvo iz 2007. godine. Mehaničar koji je osvojio velik iznos na lutriji nakon šest je mjeseci sve potrošio te je ustrijeljen.

6.sez., 13. - 14. ep. - 23. siječnja

Lilly i detektivi istražuju ubojstvo novinarke iz 1980-ih Jane Everett koja je zadavljena nakon otkrića da tvornica plastike zagađuje azbestom.
Slučaj ubojstva ljubaznog prodavača četaka iz 1960-ih otvara se nakon što njegove ostatke pronađu u jezercu. Tim saznaje da ga je tištila teška prošlost.
 


6.sez., 15. - 16. ep. - 24. siječnja

Ožalošćena žena moli tim da istraži smrt njezina muža. On i obitelj živjeli su pod lažnim imenima jer je on pristao svjedočiti protiv mafijaškog šefa.
Tim ponovno otvara slučaj ubojstva djevojke koje se dogodilo 1970-ih. Saznaju da je bila izvrsna učenica koja je upala u društvo motociklista i nasilnika.
 


6.sez., 17. - 18. ep. - 25. siječnja

Kad jedan član tima ranjen završi na intenzivnoj njezi, ostali pokušavaju otkriti tko je pucao u njega i postarijeg vlasnika prodavaonice mješovite robe. Veru muči krivnja jer je u vrijeme incidenta bio ondje.
Tim ponovno otvara slučaj ubijene psihijatrice te otkriva da je pokušavala pronaći načine liječenja koji ne uključuju samo tablete i druge lijekove.

 

Kriminalističku seriju 'Zaboravljeni slučaj' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

 Tagovi