.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Walker, teksaški rendžer, 9. - 13. listopada

img placeholder
,
hr_HR

Chuck Norris tumači rendžera Cordella Walkera, čovjeka od malo riječi i pregršt dobrih pokreta.

 5. sez., 15. ep. - 9. listopada

C. D. privremeno radi kao šef osiguranja u jednom country-klubu i postaje sumnjičav oko sudbine svog prethodnika. Walker, Trivette i Alex poslije su zamoljeni da diskretno čuvaju bogate menadžere koji će doći na zabavu. No iza kulisa, C. D.-jeva desna ruka Grady i njegova ekipa rade za tajanstvenog vođu i spremaju se izvesti pljačku.

5. sez., 16. ep. - 10. listopada

Walker pomaže profesionalnom hrvaču Codyju čija se bivša žena skriva nakon što je svjedočila ubojstvu. Codyju je dijagnosticirana aneurizma mozga i mora se prestati baviti hrvanjem. U želji da sinu osigura financijsku stabilnost, Cody pristaje na finalni meč koji bi ga mogao stajati života.

5. sez., 17. ep. - 11. listopada

Loveći dvojicu naoružanih pljačkaša, Trivette nailazi na ranjenog šestogodišnjaka. Suspendiran i na meti medija koji ga optužuju, kao i dječakova starijeg brata, Trivette otkriva da istragu vodi časnik koji mu zamjera što ga nije primio u rendžere. Walker pokušava dokazati da je zapravo zločinac kog je Trivette lovio nastrijelio dječaka.
 

5. sez., 18. ep. - 12. listopada

Detektiv Carlos Sandoval na tajnom je zadatku u narkolancu, no otkriva ga bos koji je prije ubio Carlosova starijeg brata Hectora. Ranjeni Carlos bježi i nalazi utočište u skloništu za beskućnike.

5. sez., 19. ep. - 13. listopada

Nakon što je zaštitio ženu od nasilnog bivšeg muža, Trenta Malloya kontaktira zlostavljana žena narkobosa koja ga je vidjela na TV-u i moli ga da joj pomogne da pobjegne od nasilja kojem je izložena.

Seriju 'Walker, teksaški rendžer' pratite od ponedjeljka do petka u popodnenvom terminu na Domi TV!

 

 

 

 Tagovi