.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Walker, teksaški rendžer, 5. - 11. ožujka

Walker, teksaški rendžer novo
,
hr_HR

Chuck Norris tumači rendžera Cordella Walkera, čovjeka od malo riječi i pregršt dobrih pokreta.

4. sez., 27. ep.; 5. sez., 1. - 2. ep. - 5. ožujka

Kada bivši Walkerov učenik karatea Joey Prado (John Haymes Newton) dobije diplomu Policijske akademije kao najbolji u klasi, Walker ga odluči povesti na vrlo težak zadatak. Trebaju stati na kraj planu dilera da raspačavaju besplatni heroin po školama. Da situacija bude još teža, Joey mora izdati svoga prijatelja iz djetinjstva da bi obavio zadatak. Joey Prado i Vic Solano bili su najbolji prijatelji kad su imali 12 godina, no razdvojili su se kad je Joey počeo učiti karate, a Vic je odlučio da se time neće baviti. Sad su na potpuno različitim stranama, Joey je policajac kojega čeka blistava budućnost, a Vic je bogati diler drogom upleten u plan stvaranja ovisnika među srednjoškolcima i studentima. Kad Walker pozove Joeyja da mu pomogne, njega obuzmu emocije jer mora izdati staroga prijatelja da bi spasio budućnost zemlje.

Nakon što je agenticu DEA-e na tajnom zadatku Belle McLain ubio narkobos Jack Garret, njezin brat vojnik J. W. kreće u osvetu, ali Walker ga u tome sprečava i uhićuje. Kad vojni časnik Luther Parrish dođe po J. W.-a, njegov drugi brat Wyatt i sestra Jessie pomognu mu da pobjegne. Sada Walker, Trivette i Parrish moraju spriječiti McLaina da uzme zakon u svoje ruke i pritom prikupiti dovoljno dokaza da uhite Garreta.

Umjesto kazne od 562 sata dobrotvornog rada, Charlie pristaje glumiti zloglasnog i sada uhićenog Icemana. Charlie mora odglumiti stručnjaka za eksplozive, a da si ne razori paravan, što neće biti lako. Kad stvarni Iceman pobjegne i krene u lov na imitatora, Charlieju se crno piše.

5. sez., 3. - 5. ep. - 6. ožujka

Walkeru je stalo do dječaka Lucasa, no nema srca reći mu istinu o njegovoj bolesti pa mu pokušava olakšati patnju prepričavajući mu zgode iz djetinjstva. Walker pronalazi Lucasovu majku, ali ne uspijeva uloviti njezina nasilnog dečka i dilera Rafera Cobba, koji je saznao da Lucas ima ključ od pretinca u kojem je novac od droge. Ponovni susret Lucasa i njegove majke kratak je jer ona podliježe AIDS-u, no Walker obećava da će se brinuti o njemu.

Nakon smrti majke, Lucasov strah od Rafera Cobba, dilera koji ih je zlostavljao, rezultira stravičnim noćnim morama. Walker ga odvodi na indijansku zemlju gdje će ga pokušati izliječiti drevnim metodama. Lucas i Walker sve se više zbližavaju, ali Walkera muči to što dječaku još nije priznao da boluje od AIDS-a. Vrač Bijeli Orao pomogao je Walkeru da preboli smrt roditelja pa se Walker sada nada da će izliječiti i dječaka, a njemu samom dati snagu da mu prizna istinu. Sada pun nade i volje, Lucas prihvaća istinu o svojoj bolesti i vrijeme koje mu je preostalo posvećuje obrazovanju ostalih o životu s AIDS-om.

C. D. završava u bolnici i otkriva da liječnici testiraju eksperimentalne lijekove na pacijentima s Alzheimerovom bolesti s kobnim posljedicama. Kada test ne uspije, ubiju pacijenta i prikažu to kao prirodnu smrt. U želji da razotkrije istinu, C. D. se udružuje s pacijentom Maiseom i skupljaju dokaze, no uskoro i sami postaju pokusni kunići.

5. sez., 6. - 8. ep. - 7. ožujka

Hayes Cooper, lovac na glave meka srca (glumi ga Chuck Norris) stiže u gradić Buckhorn da bi ulovio odmetnika i pokupio nagradu, no primjećuje da stanovnike ugnjetava pohlepni zemljoposjednik Silas Bledoe. Cooper pomaže lokalnoj obitelji u borbi za njihovu zemlju, ne shvaćajući da će ishod imati trajne posljedice po njegov život. U međuvremenu se viđa s prodavačicom Sarom Rose, u koju se zaljubio preko ušiju.

Ostavivši svoju ljubav Saru Rose i gradić Buckhorn, Cooper kreće u potragu za ubojicama svojih prijatelja. No nitko nije dorastao Kilgoreu i njegovoj bandi pa tako ni Cooper, koji ne shvaća da su se oni vratili Buckhorn. Slijedeći pogrešan trag, Cooper ostavlja Saru i ostale na cjedilu.

Nakon navodne smrti majke o dječaku geniju Chadu brinu se liječnici i znanstvenici iz instituta u kom je radila. Kad im ne služi kao pokusni kunić, Chad provodi vrijeme s jedinim prijateljem kojem vjeruje – s ART-om, naprednim kompjuterom koji može govoriti, misliti i pratiti svaki pokret unutar instituta. Kad ART načuje da bi pokusi koje provode na Chadu mogli rezultirati njegovom smrću, dječak bježi i uz ART-ovu pomoć kreće u potragu za majkom.

5. sez., 9. - 11. ep. - 8. ožujka

Walkerovu kampu za mlade prijestupnike protivi se senator koji smatra da je zatvor jedino rješenje. No Walker kod mladića primjećuje pozitivne promjene. Kad jedan od njih odluči pobjeći i pozove ostale da mu se pridruže, Walkerov program morat će dokazati da djeluje.

Vlasnik konja James Lee Crown želi pobjeđivati na utrkama da bi mogao povisiti naknadu za parenje, pa bilo to i varanjem. Crown ubija konja i vlasnika koji su ga pobijedili. Odlučuje namjestiti iduću utrku, a meta mu je suparnički konj Rainbow's End, u vlasništvu Walkerova prijatelja.

Alexina cimerica Alfre puštena je iz zatvora i radi kao građevinarka, no nađe se u opasnosti kad zaprijeti da će razotkriti rizičnu gradnju koju provode predradnik i nekolicina radnika da bi pokrali novac. No prekasno shvaća da oni neće prezati ni pred čim da bi je ušutkali.

5. sez., 12. - 14. ep. - 9. ožujka

Kada dvoje posvojene siročadi pobjegne iz novog doma pogrešno protumačivši da posvojitelji namjeravaju jednog od njih vratiti u dom, postaju svjedoci ubojstva i Walker im sad mora spašavati život da bi mogli svjedočiti.

Arheologinja u rezervatu Cherokeeja ubijena je kad je naftna kompanija saznala da se ispod njezine iskopine nalazi nafta. Udvarač kojeg je odbila, Sam Coyote, policajac u rezervatu i Walkerov prijatelj, osumnjičen je za njezino ubojstvo. Walker mora dokazati da je nedužan prije nego što ga izruče FBI-u.

Odbjegli zatvorenici predvođeni propovjednikom Walshom uzimaju za taoce časne sestre, među kojima je i voditeljica sirotišta u kojem je Walsh proveo djetinjstvo i s kojom ima neriješene račune. Kad saznaje da je jedna od taokinja također odrasla u sirotištu, između njih se razvija prisnost. Walker se ušuljava u crkvu, a voditeljica ima šokantno priznanje koje će promijeniti ishod talačke krize.

5. sez., 15. - 17. ep. - 10. ožujka

C. D. privremeno radi kao šef osiguranja u jednom country-klubu i postaje sumnjičav oko sudbine svog prethodnika. Walker, Trivette i Alex poslije su zamoljeni da diskretno čuvaju bogate menadžere koji će doći na zabavu. No iza kulisa, C. D.-jeva desna ruka Grady i njegova ekipa rade za tajanstvenog vođu i spremaju se izvesti pljačku.

Walker pomaže profesionalnom hrvaču Codyju čija se bivša žena skriva nakon što je svjedočila ubojstvu. Codyju je dijagnosticirana aneurizma mozga i mora se prestati baviti hrvanjem. U želji da sinu osigura financijsku stabilnost, Cody pristaje na finalni meč koji bi ga mogao stajati života.

Loveći dvojicu naoružanih pljačkaša, Trivette nailazi na ranjenog šestogodišnjaka. Suspendiran i na meti medija koji ga optužuju, kao i dječakova starijeg brata, Trivette otkriva da istragu vodi časnik koji mu zamjera što ga nije primio u rendžere. Walker pokušava dokazati da je zapravo zločinac kog je Trivette lovio nastrijelio dječaka.

5. sez., 18. ep. - 11. ožujka

Detektiv Carlos Sandoval na tajnom je zadatku u narkolancu, no otkriva ga bos koji je prije ubio Carlosova starijeg brata Hectora. Ranjeni Carlos bježi i nalazi utočište u skloništu za beskućnike.

Seriju 'Walker, teksaški rendžer' pratite od ponedjeljka do nedjelje na Domi TV.

 Tagovi