novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Walker, teksaški rendžer, 28. svibnja - 3. lipnja

Walker, teksaški rendžer novo
,
hr_HR

Chuck Norris tumači rendžera Cordella Walkera, čovjeka od malo riječi i pregršt dobrih pokreta.

5. sez., 21. - 23. ep. - 28. svibnja

Trivetteova bivša djevojka Angel moli Trivettea da joj pomogne pronaći njezina oca. Zatim ga ubija, a Trivettea onesvješćuje. Istraga vodi do jamajčanske narkomafije.

Roscoe Jones, svećenik koji je zamijenio Trentova oca, nađe se na meti bivšega prijatelja iz vojske koji je sada član rasističke skupine.

Joeu Lopezu, pljačkašu sefova puštenom na uvjetnu slobodu, prilazi skupina koja treba njegove vještine radi pljačke. Želeći ostati pošten zbog svoje obitelji i sina Tommyja s kojim ima zahlađene odnose, Joe moli Walkera za pomoć i zajedno kuju plan za identifikaciju vođe skupine.

5. sez., 24. - 25. ep.; 6. sez., 1. ep. - 29. svibnja

Kad učiteljicu ubiju jer se suprotstavila vođi bande, Walker odlazi na tajni zadatak kao učitelj da identificira ubojicu i promovira ispravan životni put. No kad Faith, jedna od Walkerovih učenica, pokrene kampanju čišćenja škole od banda, i ona se nađe na meti.

Alex na Kiminu vjenčanju teško ranjava Karl Storm, zločinac kojeg je prije pet godina smjestila u zatvor.

Najsretniji dan u Walkerovu životu pretvara se u tragediju kad Alex nastrijeli Storm, čovjek kojeg je smjestila u zatvor prije pet godina. Dok se Alex bori za život u bolnici sa C. D.-jem uz sebe, Walker kreće u lov na čovjeka koji joj je to učinio.

6. sez., 2. - 4. ep. - 30. svibnja

Iako Carlos nije odobravao udaju svoje mlade nećakinje Carmen za Hectora, Hector se pokazao brižnim suprugom. Kad završi u zatvoru zbog oružane pljačke, Carlos vjeruje u njegovu nevinost i dokazuje to na sudu. No na dan kad Hector treba biti pušten, korumpirani čuvari ubijaju jednog od zatvorenika i svaljuju to na Hectora. Hector bježi, a Walker i Carlos moraju ga naći prije nego što ga se dočepaju čuvari.

Prije mnogo godina Walker je smjestio Garretta Stonea u zatvor. Sada uvjetno otpušten, Garrett želi osvetu. Tijekom pljačke banke njegova banda ostaje bez vozača. Trivette trenira vožnju i ubacuje se u organizaciju. Alex otvara centar za pomoć, a Carlos pomaže jednomu mladiću da kaže „ne“ bandama.

Walker istražuje misterioznu bolest koja se širi vodom u indijanskome rezervatu i od koje umiru djeca. Sumnja pada na obližnju tvornicu, ali inspekcija potvrđuje da je voda čista. Walker mora spriječiti osvetu bijesnih Indijanaca i dokazati da je vlasnik tvornice lagao te locirati pravu odvodnu cijev.

6. sez., 5. - 7. ep. - 31. svibnja

Sudac Art McSpadden, posljednja meta ubilačkog pohoda Dirka Morgana, postao je pisac vesterna i dobrotvor. Sve prihode od prodaje donira programu za djecu zatvorenika. Kada Art, Alex i C. D. odvode djecu da iskuse ranč, i ne znaju da su im Dirk i njegovi za petama.

U Dallasu nestaju djeca, a na mjestu događaja uvijek pronalaze isti simbol – crveni pentagram. Nakon što nestane učenik iz karate-škole 'Grom', Walker i Trivette kreću u potragu. Pomaže im Cassandra, vlasnica okultne knjižare. Kad Alex postane žrtva kulta, Walker kreće u noć da bi spasio zaručnicu i djecu.

Ugodno kampiranje ubrzo se pretvara u noćnu moru za Walkera kad Alex otimaju luda braća Trammel. Walker, Trent, Carlos i Trivette smjesta kreću u potjeru. No Trivettea zatrpava kamenje i Carlos mu ostaje pomoći. Walker i Trent morat će nastaviti sami.

6. sez., 8. - 10. ep. - 1. lipnja

Walker i rendžeri nađu se usred sukoba IRA-e kad bivši član McGuire dovede kćer Jennifer u Dallas na liječenje. Otima je odmetnička frakcija u znak osvete za ubojstvo jednog od njihovih članova za koje je odgovoran McGuire. Walker mora učiniti sve da spasi Jennifer i spriječi rat.

Cooper hvata jednog od odmetničke braće, no dvojica uspijevaju pobjeći. Odmetnici namjeravaju postaviti zasjedu mormonima koji putuju na zapad i spasiti brata. Na Cooperu je da ih zaštiti kako bi došli do svoje obećane zemlje.

Mlada Kelly Wyman nadobudna je country-glazbenica. Zgodni Brad Alt obećava da će joj pomoći pokrenuti karijeru. No Kelly ne zna da Brad pokušava preuzeti heroinsku industriju u Dallasu.

6. sez., 11. - 13. ep. - 2. lipnja

Korumpirani šerif Bell lažira nesreću da bi prikrio ubojstvo mladog vozača kamiona Andyja, koji je odbio krijumčariti drogu za njega. Kad mladićeva majka uvjeri Alex da se Andy ne bi ni približio drogi, ona kreće u istragu uz Walkerovu i Trivetteovu pomoć.

Carlosov nećak Jesse dolazi u sukob sa zakonom kad mu u sobi pronađu pištolj kojim je Johnny Blade ubio policajca, a onamo ga je skrio Jessejev prijatelj i Bladeov pomoćnik. Kad Blade to sazna, otima Jessejevu majku, zatim uz pomoć odvjetnika prisiljava Jesseja da on prizna ubojstvo ili će mu ubiti majku.

Djevojčica s teškoćama u razvoju Sally svjedoči pokušaju ubojstva Trenta, koji je trebao svjedočiti na sudu protiv mafijaša. Rendžeri moraju otkriti tko stoji iza napada i zaštititi djevojčicu od ubojice.

6. sez., 14. ep. - 3. lipnja

Ravnatelj srednje škole, stari Walkerov prijatelj, otkriva tko dila drogu u školi i završava mrtav. Smrt proglase samoubojstvom, ali Walker je sumnjičav i zajedno s Trivetteom odlazi u školu na tajni zadatak da bi otkrio istinu i oslobodio školu od narkoterora.

Seriju 'Walker, teksaški rendžer' pratite od ponedjeljka do nedjelje na Domi TV.

 Tagovi