.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Walker, teksaški rendžer, 18. - 24. lipnja

Walker, teksaški rendžer novo
,
hr_HR

Chuck Norris tumači rendžera Cordella Walkera, čovjeka od malo riječi i pregršt dobrih pokreta.

8. sez., 5. - 7. ep. - 18. lipnja
U prvom dijelu ovoga četverodijelnog nastavka senatorica angažira Walkera da ulovi hakera zvanog Predsjednik koji provaljuje u policijske baze podataka i ubija tajne agente.

U drugom dijelu Predsjednik nastavlja ubijati savezne agente. Walker i ekipa love ga, ali on im nastavlja izmicati.

U trećem dijelu Walker napreduje u lovu na Predsjednika, orijentiravši se na njegove suradnike.

8. sez., 8. - 10. ep. - 19. lipnja
U finalnom nastavku, da bi izbjegao uhićenje, očajan Predsjednik naručuje ubojstvo pripadnika jedinice koja ga lovi. Kada to propadne, otima Alex.

Mlada žena ostavlja bebu kod Alex nakon što joj je muža ubila banda i Alex odlučuje brinuti se o njoj. Dok s Walkerom traži bebinu biološku majku, Alex počne dobivati jutarnje mučnine.

Vozilo hitne pomoći u kojima su jetra za transplantaciju djevojčici otimaju pljačkaši banke. Rendžeri moraju pod hitno naći otmičare i spasiti jetra.

8. sez.,11. - 13. ep. - 20. lipnja

Walker volontira kao trener boksa u lokalnom klubu koji pomaže mladima da odole zovu kriminala. U međuvremenu narkobanda traži mlade mušterije i rendžeri ih moraju zaustaviti prije nego što netko strada.

Nakon što dvojica bajkera pomognu svojim djevojkama da pobjegnu iz zatvorskog autobusa da bi nastavili pljačkati banke, Walker i Trivette kreću za njima. U međuvremenu dvije druge bjegunke ponude Gageu prijevoz nakon što se njemu pokvario motor. Jedna je ubojica, drugu želi ubiti mafija.

Da bi spriječili nasilje, Walker i Boomer Knight (Hulk Hogan) organiziraju košarkaške turnire između suparničkih banda. Kad Boomer uvjeri klince da prestanu raditi za lokalnog dilera, ovaj se osvećuje otevši Boomera.

8. sez.,14. - 16. ep. - 21. lipnja
Walker i Alex na večeri su u noćnom klubu sa ženom i kćeri vlasnika koji duguje novac zelenašima. U međuvremenu Trivette glumi uličnog gangstera da bi istražio niz mafijaških ubojstava.

Odvjetnik koji priprema tužbu protiv policije zbog brutalnosti nađen je mrtav i rendžeri kreću u istragu.

Rendžeri imaju šest sati da spase milijarderovu kćer koju je oteo njezin tjelesni čuvar i namjerava je ubiti uživo preko interneta.

8. sez.,17. - 19. ep. - 22. lipnja
Osoblje restorana uređenog u srednjovjekovnom stilu u slobodno vrijeme krade umjetnine i nakit. Nakon što jedan od njih strada tijekom pljačke, Sydney i Gage odlaze na tajni zadatak u restoran. U međuvremenu Trivette odlazi po zatvorenika svjedoka koji tvrdi da je zlosretan.

Nakon osude mafijaškog bosa njegov sin odlučuje osvetiti se onima koji su ga strpali u zatvor: sudu, predstavniku porote i tužiteljici Alex.

Nakon što vozač kamiona na methu pobije obitelj, priznaje rendžerima da je meth nabavio od bajkerske bande. Alex otkriva da je imao ilegalnu vozačku. Syndey i Gage prerušavaju se u bajkere da bi se ubacili u bandu, dok Trivette pokušava otkriti tko izdaje ilegalne vozačke.

8. sez., 20. - 22. ep. - 23. lipnja
Gage ogluši tijekom krađe auta u kojoj život gube njegova bivša djevojka iz srednje i njezin zaručnik. Sydney tješi Gagea koji se mora nositi s mogućnošću trajnog gubitka sluha, dok Walker i Trivette kreću u lov na ubojicu, vođu automafije.

Rendžeri pokušavaju razbiti crno tržište oružjem. Trudna Alex u opasnosti je da se zarazi ebolom. U međuvremenu Walker i Trivette nađu se na meti trgovaca oružjem.

Walker i Alex pripremaju se za rođenje svog djeteta. U međuvremenu rendžeri se nađu usred filmskog seta i postanu zvijezde. Walker i Trivette sudjeluju u dobrotvornoj motorističkoj vožnji.

8. sez., 23. - 24. ep. - 24. lipnja
Walkerov alter ego iz 19.stoljeća Hayes Cooper (Chuck Norris u dvostrukoj ulozi), vraća se u paralelnu priču 21.stoljeća kada se odvija potjera za Emileom Lavocatom (Marshall Teague), ubojicom s osvetničkim planom. Dok Walker kreće u potjeru, stresne okolnosti prijete Alexinom djetetu i njenom nerođenom djetetu.

2. dio prethodnog nastavka. Pratimo priču o legendarnom odvjetniku Hayesu Cooperu (Chuck Norris u dvostrukoj ulozi) paralelno s Walkerovom potjerom za opakim ubojicom koji želi riješiti stoljetnu osvetu. Trivetteova veza s Erikom (Tammy Townsend) jača tijekom boravka u bolnici. Zdravlje Alex i njezinog nerođenog djeteta i dalje je opasnosti.

Seriju 'Walker, teksaški rendžer' pratite od ponedjeljka do nedjelje na Domi TV.Tagovi