novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Walker, teksaški rendžer, 12. - 18. veljače

walker
,
hr_HR

Chuck Norris tumači rendžera Cordella Walkera, čovjeka od malo riječi i pregršt dobrih pokreta.

2. sez., 23. - 25. ep. - 12. veljače

U drugome dijelu dvostruke epizode, duh legendarnog rendžera Haysa Coopera otkriva Walkeru stvarne događaje koji su doveli do nestanka blaga koje je iskopano 1866. godine. Alex i Trivette traže Walkera misleći da je mrtav.

Poznatoga međunarodnog ubojicu unajmljuje zatvoreni narkobos i traži od njega da ubije meksičkoga predsjedničkog kandidata kojeg Walker i Trivette čuvaju prilikom posjeta Teksasu. Kad State Department udalji rendžere sa slučaja, oni pomažu ubojici, umjesto da ga zaustave dok on s lakoćom provodi svoj plan, otima predsjedničkoga kandidata Refaela Mendozu i skupinu bogatih uzvanika na svečanoj večeri. Svjestan da ima posla s opasnim čovjekom, Walker zanemaruje FBI i ulazi u zatvorenu zgradu da bi se sam suočio s ubojicom. Komičar Fred Travalena pojavljuje se kao zabavljač na svečanoj večeri.

Walker i Trivette još uvijek pokušavaju spasiti meksičkog predsjedničkog kandidata Refaela Mendozu, kojega opasni narkobos planira ubiti uz pomoć plaćenog ubojice.

3. sez.., 1. - 3. ep. - 13. veljače

Odbjegli zatvorenik pokušava ubiti sve koji su ga poslali u zatvor, jednog po jednog, a Walkera ostavlja za kraj. Trivetteu je lako ustanoviti tko su njegove mete, no pogoditi tko će biti sljedeći, pravi je izazov. Pokušava dešifrirati dnevnik ubojice dok Walker brzo upozorava potencijalne žrtve među kojima je i Alex kao tužiteljica

Walker nosi konjski repić, talijansku svilenu košulju i vozi sportski auto. Na tajnome je zadatku s prekrasnom policajkom iz Miamija na kojem pokušavaju uhvatiti narkobosa. Walker i Trivette nalaze se na suprotnim stranama zakona kad se Walker i njegova nova partnerica sprijatelje s narkobosom pokušavajući se uvući među njegove ljude. Trivette i policija iz Miamija otkriju Walkerov pravi identitet tek nakon što su ga tretirali kao traženog dilera.

Kada dvojica radnika poginu nesretnim slučajem na platformi za crpljenje nafte u Teksasu, Walker odlazi na tajni zadatak da sazna tko sabotira operaciju i zašto. Kad rendžeri otkriju da bijesni zaštitnik okoliša, poznat po svojim ekstremnim taktikama, stoji iza nesreće, Walker pokušava identificirati tog čuvara Zemlje i njegove istomišljenike prije nego što raznesu platformu i sve na njoj.

3. sez., 4. - 6. ep. - 14. veljače

Walker i C. D. pokušavaju spasiti C. D.-ovu nećakinju iz ruku opsjednutoga bivšeg dečka koji je prisiljava da s njim pljačka banke, poput Bonnie i Clyda modernih vremena. Kad mjesni DJ ponudi nagradu onomu tko uhvati par, žive ili mrtve, Walker i C. D. utrkuju se s vremenom da bi ih našli prije stanovnika željnih novca.

Nakon neobičnih poteza tijekom utakmice trener srednjoškolske „footballske“ momčadi u malome teksaškom gradu ubijen je, a Walker i Trivette ne vjeruju da je to djelo ljutitih navijača. Kad otkriju da dvojica zvijezda nisu igrali, rendžeri istražuju mogućnost ucjene s visokim ulozima.

Ljutit na bijelce koji su dirali drevno indijansko groblje, zli vrač vraća se iz mrtvih da bi se osvetio odgovornima za iskapanje. Tradicionalne metode provođenja zakona ne mogu se mjeriti sa zlim duhom pa Walker prihvaća izazov života i stavlja svoju dobru volju na kušnju te se suočava s vračem koji koristi svoju moćnu magiju i Walkera dovodi u iskušenje da čini zlodjela.

3. sez., 7. - 9. ep. - 15. veljače

Nakon što Walker tijekom akcije ubije dilera oružjem, brat nastradalog želi se osvetiti te otima C. D.-ja da bi namamio Walkera u klopku. Kada ga Walker pokuša spasiti, trgovac oružjem namami ga u niz opasnih borbi protiv skupine majstora borilačkih vještina.

Kad gradska mafijaška skupina okrivi retardiranoga dječaka za ubojstvo građanke koju su svi voljeli, Walker mora spriječiti ljutitu rulju da se osveti dječaku te istodobno pokušati dokazati njegovu nevinost. Svi, uključujući šerifa i gradonačelnika, spremni su osuditi dječaka bez suđenja, no Walker je uvjeren da je nevin. Dok on i Trivette istražuju mjesto događaja, otkriju da je nestao vrijedni novčić. Tada baš svi postaju sumnjivi.

Slijedeći naredbe liječnika da se Walker mora odmarati, Alex ga vodi na rafting. Kad netko od izletnika smrtno strada, odmor se najedanput pretvara u nešto drugo. Napetost među rafterima raste jer su svi osumnjičeni, a Walker i Alex moraju skrivati svoje identitete dok pokušavaju utvrditi tko je ubojica. Trivette i C. D., koji istražuju nedavni bijeg iz zatvora, prate trag odbjeglog zatvorenika do rijeke na koju su otišli Walker i Alex.

3. sez., 10. - 12. ep. - 16. veljače

Slijedeći naredbe liječnika da se Walker mora odmarati, Alex ga vodi na rafting. Kad netko od izletnika smrtno strada, odmor se najedanput pretvara u nešto drugo. Napetost među rafterima raste jer su svi osumnjičeni, a Walker i Alex moraju skrivati svoje identitete dok pokušavaju utvrditi tko je ubojica. Trivette i C. D., koji istražuju nedavni bijeg iz zatvora, prate trag odbjeglog zatvorenika do rijeke na koju su otišli Walker i Alex.

Kad se Walkerov najbolji učenik karatea priključi latinoameričkoj bandi u želji da se osveti onima koji su pucali na njegova brata, Walker pokuša zaustaviti bezumno ratovanje i pomiriti suprotne strane. Nakon što se Walkerov učenik priključi bandi, Walker istražuje pucnjavu. Kad shvati da iza nje stoji banda koja želi namamiti Walkerova učenika u svoje redove, moli njihove protivnike da se ne osvećuju i potpuno se sam suočava s članovima bande.

Kada poznati mafijaški vođa bude pušten na uvjetnu slobodu, dvoje od troje svjedoka koji su svjedočili protiv njega nađeni su mrtvi, a Walker mora zaštititi trećega, ujedno jednog od Alexinih bivših. Dok Alex preispituje svoje osjećaje prema bivšem dečku, Walker i Trivette odlaze na tajni zadatak kao jahači bikova te pokušavaju zaštititi trećeg svjedoka prije nego što svjedoči.

3. sez.., 13. - 14. ep. - 17. veljače

Kad članovi odmetnici Irske republikanske armije pokušaju ubiti velikodostojnika u pregovorima za mir između IRA-e i Velike Britanije, Walker i Trivette moraju naći ubojicu ili riskirati međunarodni incident. Dok Trivette pregledava CIA-ine dosjee u potrazi za imenima mogućih sumnjivaca, vođa skupine odmetnika, crvenokosa ljepotica, glumi novinarku da bi ušla u Ured rendžera i pokušala ubiti Walkera nakon što ga zavede.

Zaštićeni je svjedok ubijen dok su ga Walker i Trivette čuvali, a kao posljedica toga jedan bi mafijaš mogao biti pušten iz zatvora. Walker odlazi na tajni zadatak kao osuđeni ubojica u strogo čuvani zatvor i pokuša dobiti priznanje od mafijaša. Dok Walker polako dobiva njegovo poštovanje i povjerenje, Trivette, prerušen u zatvorskoga čuvara, čuva leđa Walkeru. No kada korumpirani nadzornik otkrije da je Trivette rendžer, Walker je prepušten sam sebi.

3. sez., 15. ep. - 18. veljače

Iako je Alex uspješno optužila Victora LaRuea, čovjeka koji ju je oteo i pokušao silovati, sjećanja je još progone i ona se počne bojati za svoj život kada ga puste iz zatvora. Unatoč uzemirujućim pozivima koje prima, Walker nema pravne osnove po kojoj bi uhitio luđaka sve dok opsjednutost ne natjera LaRuea da ponovno otme Alex.

Seriju 'Walker, teksaški rendžer' pratite od ponedjeljka do nedjelje u popodnevnom terminu na Domi TV.Tagovi