.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Walker, teksaški rendžer, 11. - 17. lipnja

Walker, teksaški rendžer novo
,
hr_HR

Chuck Norris tumači rendžera Cordella Walkera, čovjeka od malo riječi i pregršt dobrih pokreta.

7. sez., 11. - 13. ep. - 11. lipnja

Računalni stručnjak otkriva da tvrtka za genska istraživanja u kojoj radi tajno skladišti sarin i vrbuje brata da mu pomogne ukrasti dokaze i predati ih vlastima. No plan se izjalovi i mlađi brat završava u bolnici s amnezijom. Walker mora naći način da mu vrati pamćenje i spriječi katastrofu.

Rendžeri istražuju niz pljački oklopnih vozila koje je počinila skupina u odijelima Djeda Božićnjaka. Banda iz crkve ukrade božićne darove i bivši član bande, koji sad uči za ministranta, želi se osvetiti. Je li vjera u Boga dovoljna da se pobijedi zlo?

Rendžeri razbijaju lanac trgovaca oružjem koji ih dovodi do bliskoistočne zločinačke organizacije koja neće prezati ni pred čime da zaštiti svoje interese. Kad postave bombu od koje Walker privremeno oslijepi, rendžeri kreću u potragu za odgovornima. U međuvremenu, Walker uči živjeti s hendikepom, a Bijeli Orao pomaže mu da pobijedi strah od sljepoće. 

7. sez., 14. - 16. ep. - 12. lipnja

Kći umirovljenog rendžera Wadea Harpera ostaje u komi nakon pljačke draguljarnice i Harper želi uzeti pravdu u svoje ruke. Ali Walker isposluje da mu izvanredno daju značku i zajedno kreću u lov na krivce.

Nakon krađe moćnog lasera Thunderhawka, Walker hvata krivce, no saznaje da je i njima ukraden. Hoće li Walker moći spriječiti potencijalnu tragediju?

Mlada studentica moli Trivettea da joj pomogne dokazati da je njezin otac pogrešno optužen za ubojstvo uglednog biznismena. U međuvremenu, prilikom prijave vjenčanja, Alex otkriva Walkerovu stranu koju prije nije vidjela.

7. sez., 17. - 19. ep. - 13. lipnja

U epizodi koja se nastavlja na epizodu Honor Among Strangers, serije Martial Law, Walker i Sammo Law vraćaju se iz L. A.-a kako bi ušli u trag rasistu Cliffu Eagletonu, kojeg su bili uhitili, ali im je pobjegao. Da bi otkrili tko mu je sljedeća meta, Syndey i Gage odlaze na tajni zadatak.

Gagea napada sin kineskoga diplomata kojeg štiti diplomatski imunitet. No kada Gage priopći da je čuo mladića kako govori o pošiljci droge, rendžeri pokreću istragu i otkrivaju da je riječ o kineskoj narkomafiji Crni Zmajevi i heroinu koji je ubio već nekoliko mladih Dalašana.

Rendžeri moraju spriječiti nasilje rasističke skupine na Festivalu jednakosti. U međuvremenu, Gage otkriva da jednog dječaka, čiji je stariji brat u bandi, privlači taj način života i pokušava mu poslužiti kao pozitivan uzor.

7. sez., 20. - 22. ep. - 14. lipnja

Walker hvata članove vijetnamske bande koji su ubili sina njegova bivšeg učitelja karatea, generala Nimha.

Rendžeri razbješnjuju meksičkog narkobosa nakon što su presreli nekoliko pošiljaka kanabisa. Alex i Sydney, koje su u Meksiku na konferenciji o borbi protiv droge, bivaju otete.

Walker, Trivette i Gage odlaze u Meksiko spasiti Alex i Sydney. Probijaju se do Case Diablo i dolazi do okršaja.

7. sez., 23. - 25. ep. - 15. lipnja

Tijekom izleta u divljinu, Walker, Trivette i Gage moraju se nositi s nasilnim kriminalcem koji je pušten uz jamčevinu i s jednako nasilnim grizlijem.

Dok se Walker i Alex spremaju reći sudbonosno da, Walker saznaje da su na meti ubojice. Vjenčanje prolazi bez problema. No ono što se dogodi na putu na medeni mjesec u Parizu drukčija je priča.

Da bi razotkrili skupinu koja otima i prodaje novorođenčad, Sydney i Gage glume roditelje. U međuvremenu Walker spašava Alex koja je zarobljena pod ruševinama zgrade.

8. sez., 1. - 3. ep. - 16. lipnja

Da bi razotkrili skupinu koja otima i prodaje novorođenčad, Sydney i Gage glume roditelje. U međuvremenu Walker spašava Alex koja je zarobljena pod ruševinama zgrade.

Policijski novak koji pokušava razotkriti korupciju unutar svoje uprave prisiljen je uzeti Alex za taokinju nakon što su mu smjestili za krađu droge i ubili njegova partnera. Walker mora zaštititi novaka, koji je potomak legendarnog Hayesa Coopera, od korumpiranih časnika.

U indijanskom rezervatu Walker istražuje misterij kipa bizona koji roni prave suze. Gage odlazi na tajni zadatak da bi ulovio dilere droge zvane "Bijeli Bizon", dok Sydney i Alex tijekom ležernog planinarenja nabasaju na dilerski stožer.

8. sez., 4. ep. - 17. lipnja

Trivetteov prijatelj, profesionalni hrvač, umire pod sumnjivim okolnostima. Sydney i Gage odlaze na tajni zadatak kao hrvači da bi prikupili dokaze. Na kraju nastavka Walker i ekipa saznaju tragičnu vijest: C. D. je umro.

Seriju 'Walker, teksaški rendžer' pratite od ponedjeljka do nedjelje na Domi TV.Tagovi