.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Walker, teksaški rendžer, 11. - 15. rujna

img placeholder
,
hr_HR

Chuck Norris tumači rendžera Cordella Walkera, čovjeka od malo riječi i pregršt dobrih pokreta.

4. sez., 22. ep. - 11. rujna

Nakon što je preživjela pucnjavu, jedna djevojčica pomaže Walkeru da spasi susjedstvo od banda i nasilja. Eric Norris, sin Chucka Norrisa režirao je ovu epizodu. Mike Norris, stariji sin Chucka Norrisa, pojavljuje se u ulozi liječnika. Desetogodišnja Kyla Jarvis gotovo je umrla od posljedica pucnjave u kojoj su sudjelovali članovi ulične bande. Samo osam sati nakon operacije dogodi se čudo i ona potpuno ozdravi. Kad se probudi, objašnjava da je vidjela anđela koji joj je rekao da zaustavi ubijanje i spasi susjedstvo. Kyle moli Walkera za pomoć i odlazi u Fallon Park, gdje je njezina majka ubijena na sam Uskrs. Njezin pothvat dobije golemu medijsku pozornost, no hoće li joj Walker moći pomoći da ostvari nemoguće?

4. sez., 23. ep. - 12. rujna

Jedan od prvih zadataka teksaške rendžerice Bobbie Hunt (Tammy Lauren) odlazak je na tajni zadatak kao učiteljica 10-ogodišnjeg Nickyja Matacija. Želi ga odvesti od njegova oca mafijaša i vratiti majci. Legendarni mafijaš Sal Matacio ima jedan jedini cilj: odgojiti svoga sina Nicholasa koji će jednoga dana preuzeti njegovo carstvo droge, pranja novca i sličnih operacija. Uz pomoć Walkera i Trivettea Bobbie se seli u Mataciovu vilu kao Nickyjeva učiteljica da bi pronašla što više dokaza o Mataciovim ilegalnim radnjama koji će ga strpati u zatvor na doživotnu robiju. No kad Bobbie otkriju, Walker je mora spasiti prije nego što Matacio pobjegne, dječak ostane zatočen, a Bobbie postane dio statistike.


 

4. sez., 24. - 25. ep. - 13. - 14. rujna

Moderni teksaški rendžer Cordell Walker (Chuck Norris) pomaže svojem učeniku karatea da se iz dječaka pretvori u muškarca i pronađe svoju životnu misiju nakon smrti oca. Walkerov dobar prijatelj, ministar Thunder Malloy, odjednom umire. Njegov najstariji sin Trent bivši je učenik karatea. Vraća se kući šest godina nakon odluke da neće raditi za ministarstvo, nego da će otići u vojsku. Da bi pomogao majci Katie da odgoji ostalo troje djece, Trent nađe posao zaštitara u trgovačkom centru, gdje zahvaljujući svojim karate vještinama spriječi pljačku zlatarnice. Walker u njemu vidi sebe i zna da Trent nije ispunjen, niti kao sin velikoga čovjeka iskorištava svoj puni potencijal. Dok Trent pokušava naći svrhu svoga života, pastor Roscoe Jones daje mu vjeru i vodi ga. U međuvremenu netko u Dallasu ubija policajce i prije nego što Walker zaustavi luđaka, rendžera Jamesa Trivettea (Clarence Gilyard) gotovo ubiju kada završi na krivome mjestu u krivo vrijeme. Njegovi dobri prijatelji Alex i C. D. ostaju uz njegov bolnički krevet. Tada shvati da postoje mnogi načini na koje može pomagati ljudima i koristiti svoje borilačke vještine te otvara školu karatea koja će se baviti i privatnim istragama. Tako nasljeđe živi i prenosi se s oca na sina.
 

4. sez., 26. ep. - 15. rujna

Alex je u krevetu s mrtvacem, a njezini su otisci prstiju na pištolju kojim je ubijen. Njezin je otac, odvjetnik Gordon Cahill (Rod Taylor u gostujućoj ulozi) na sudu mora braniti od optužbe za ubojstvo. Alex i Tony Seville imaju povijest kojom se ona ne ponosi. Kratko su hodali prije nekoliko godina, sve dok je nije napastovao pod utjecajem narkotika. Sad se pojavio u njezinu stanu i rekao joj da moraju razgovarati. Prije nego što se uspjela snaći, on leži pokraj njezina kreveta, ona drži pištolj u ruci i policija je na vratima. Sada njezin otac, bivši alkoholičar s kojim se nedavno pomirila, i Walker moraju otkriti tko joj je smjestio ubojstvo te to dokazati poroti.
  

 

 Tagovi